Jennifer Aniston nosi odeću iz Prijatelja: Zar ne bismo svi?

by | 23 avgusta, 2023
Jennifer Aniston nosi odeću iz Prijatelja

Glumci uvek ponešto ponesu sa seta, a Jennifer je to sjajno iskoristila. Naime, Jennifer Aniston nosi odeću iz Prijatelja i posle toliko godina i uživa u tome.

Jennifer Aniston nosi odeću iz Prijatelja: Dva kostima su zauvek pripala njoj

Rachel Green (Rejčel Grin) iz serije “Prijatelji” je definitivno jedan od omiljenijih likova. Ne samo zbog simpatične prirode lika, već i zbog njene karijere i modnog ukusa i stila. Naime, Rachel Green je imala kombinacije koji smo svi želeli da nosimo. Ispostavilo se da je Jennifer imala sreću da uzme nekoliko odevnih predmeta iz hit serije, a nosi ih i danas.

Jennifer je u najnovijem intervjuu za WSJ Magazin otkrila da još uvek poseduje dva kostima iz poznate omiljene serije. U pitanju je cvetna haljina koja je pripadala liku Monike i crvene mokasine koje je nosila Rachel. Tokom prošlog leta, Jennifer je i objavila fotografiju u haljini koju je nosila Monika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Jennifer Aniston je predstavila i svoj stil

U video delu intervjua, Jennifer je govorila i o svom modnom stilu. Međutim, to da, Jennifer Aniston nosi odeću iz Prijatelja, nije jedina odlika njenog stila. Glumica je izdvojila i njen omiljeni autfit svih vremena: Crna Valentino haljina na jedno rame koju je nosila na dodeli Zlatnih globusa 2010.

Međutim, kada ne hoda crvenim tepihom ili ne prisustvuje dodeli nagrada, ona koristi mnogo jednostavniji stil ” Levi’s i majica, par čizama”. Jednostavna klasika zaista pristaje glumici, a Jennifer smatra da ove kombinacije nikada ne izlaze iz mode.

U svakom slučaju, svi zavidimo glumici što je imala priliku da ponese i stil Rachel Green i Monice Geller sa sobom. Glumice su tokom svih sezona izmenjale modne autfite koji nikada nisu izašli iz mode i uvek su smatrane prefinjenim stilom. Između ostalog, iz serije smo mogli i da naučimo mnogo i modi i modnoj industriji. Ako ništa drugo, možemo da kopiramo njihove autfite.

Leon Bennett / Stringer/GettyImagesEntertainment