Reese Witherspoon je otkrila savršeni autfit za jesen!

by | 28 avgusta, 2023
Jesenji autfit Reese Witherspoon

Jesenji autfit Reese Whiterspoon je oduševio mnoge i to sa dobrim razlogom. U pitanju je tamno plava kombinacija koja je savršena za nadolazeću sezonu.

Jesenji autfit Reese Whiterspoon: Svi ćemo ga kopirati

Popularna glumica je poznata po skromnom stilu kog je lako iskopirati i obično se sastoji od farmerki i zabavnih haljina sa cvetnim motivima. Upravo zbog toga, ona je savršen izvor inspiracije za oblačenje u opuštenom stilu.  Međutim, glumica je učestvovala na Kupu Liga 2023. zajedno sa Nicole Kidman i oduševila sve prisutne i fanove za fantastičnom kombinacijom za jesen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)


Na ovom događaju, Reese se pojavila sa veoma ženstvenom teksas suknjom na sebi koja je imala zanimljiv detalj umesto kopče. Uz to, glumica je obukla tamno plavu košulju sa V izrerom koja ima tri-četvrt rukave i koja se savršeno uklopila. Međutim, glumica je unela i malo kontrasta sa žutim neon patikama koje su na sebi imale i crne  i bele motive.

Poseban detalj bile su zlatne karike i zlatni lančić sa simpatičnim priveskom. Mini, midi i maksi teksas suknje su još uvek u modi, a glumica je dokazala da ovaj trend nema rok trajanja. Ovaj jesenji autfit Reese Whiterspoon je savršen za nadolazeću sezonu. Uz plavu boju teksasa, posebno se istakla i njena plava boja kose i frizura sa šiškama koje su sad već prepoznatljivi glumičin znak.

Jesenji autfit Reese Whiterspon

 

Reese Whiterspoon je prava modna inspiracija

Glumica je nedavno izbacila i novu kolekciju. Njen brend Draper James je sve popularniji zahvaljujući njenom stilu i zanimljivim cvetnim laganim kombinacijama. Ona sam često nosi farmerke i preslatke košulje koje podsećaju na stil oblačenja mesta odakle i ona dolazi, New Orleansa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draper James (@draperjames)

U svakom slučaju, željno iščekujemo sledeći modni odabir Reese Whiterspoon, a možda i sledeću kolekciju. Jesen tek kuca na vrata, a sa njom i modni trendovi i kombinacije kojima će nas svetske zvezde oduševljavati.

Leon Bennett / Stringer/GettyImagesEntertainment, Kevin C. Cox / Staff/GettyImagesEntertainment