Kako žive zvezde: Ne preferijaju svi luksuz

by | jun 14, 2023
kako žive zvezde

Ako se pitate kako žive zvezde, iznenadićete se koliko njih živi kao običan svet. Oni mogu priuštiti najskuplje automobile, vile i druge atribute uspešnog života, ali više vole da mudro troše novac.

Kako žive zvezde: Ko živi kao običan svet

Kijanu Rivs

Kijanu Rivs je jedan od najuspešnijih glumaca u Holivudu, a važi za jednog od najskromnijeg. Idol miliona žena živi skromno: ne kupuje ogromne vile i basnoslovno skupe automobile. Jedino luksuzno je njegov motocikl. Brzin aje Rivsova strast! Ali, daleko od toga da mu novac nije bitan. Umesto da ga rasipa, Kijanu ogroman novac daje u dobrotvorne svrhe. Tako žive prave zvezde

Kira Najtli

Često glumi bogate žene, nosi dijamante i luksuzne haljine, ali u stvarnosti je nešto sasvim drugo. U intervjuima često navodi da novac ne smatra glavnim merilom sreće. Prava vrednost, po njenom mišljenju, su porodica i voljeni. Kira je takođe sigurna da bogata osoba ne bi trebalo da sebe smatra boljom od drugih i da živi izolovano od društva.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako žive zvezde: Sara Džesika Parker

Zvezda serije Seks i grad nije nimalo nalik njenom liku Keri Bredšou, sa njenom opsesivnom strašću za skupim cipelama, dizajnerskim komadima i željom da izgleda zapanjujuće sve vreme. Sara je mnogo skromnija… Njeno bogatstvo se procenjuje na 100 miliona dolara. Ali Sara nije zaboravila teško detinjstvo kada je njena osmočlana porodica bila prinuđena da preživljava od naknade za nezaposlene. A ne može da zaboravi ni redove za besplatne bonove za hranu. Poniženje koje je doživela u detinjstvu ostavilo je traga i delimično odredilo način života koji vodi.

Danas je majka troje dece i jedino na šta ona i njen suprugu Metjua Broderik troše velike sume novca su kuće. Privatni avioni, skupa turistička putovanja i mondenski restorani nisu među njihovim hobijima. Štedljiva Sara je zadržala svu odeću u kojoj je igrala u TV seriji „Seks i grad“ U jednom intervjuu, glumica je rekla da smatra sasvim normalnim da oblači decu u komercijalne haljine, a ne u dizajnersku odeću po narudžbini.

Daniel Pockett, Roy Rochlin, Kevin Winter/ Getty Images Entertainment,