Kaput od kašmira koji čak i patike čini elegantnim: Omiljeni komad Jennifer Lawrence

by | novembar 28, 2023
kaput od kašmira Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence nam je održala čas kada je ležerno odevanje u pitanju: njen kaput od kašmira čak i patike čini elegantnim

Dok je pokazivala kako u njenoj verziji izgleda lazy girl trend, pažnju nam je privukao kaput kojim se ogrnula jedna od omiljenih holivudskih glumica. Kaput kamilje boje je, već znamo svi, trend sezone. Ono što je novo u modelu koji je izabrala Jennifer Lawrence su savršeni, luksuzni materijal – kašmir. Ali i model koji podjednako oduševljeva.

Kaput od kašmira Jennifer Lawrence

Ovaj kaput delo je dizajnera iz  modne kuće Totem. Njegov ležerni kroj, koji vam omogućava da se potpuno uvijete u meku toplu vunu, kao da viče udobnost. Prošireni reveri daju mu sasvim poseban šik.

Jennifer Lawrence je kaput uparila sa rolkom, belim pantalonama, kaišem i – klasičnim Adidas patikama. Njen je autfit udoban, svakodnevan, jednostavan. Ali kada mu dodate ovaj poseban kaput on postaje i elegantan.

Najbolji kaputi od kašmira po ugledu na model Jennifer Lawrence

Zimski kaputi koji su napravljeni od kašmira nude višestruke prednosti, jer je vlakno meko, luksuzno, ali i funkcionalno. Kašmir vuna pruža toplotnu izolaciju i efikasno vas štite od niskih temperatura. U isto vreme, kašmir je prozračan, tako da se nećete pregrejati kada ih nosite, niti ćete se neprijatno preznojavati. Jedina mana kašmira, iz  naše perspektive, jeste cena. Ali, svaki kvalitet zahteva određenu cenu.

Kaput od kašmira sa kapuljačom

Ovo je još jedan model koji se uklapa u estetiku lenje devojke. Udoban i svestran.

XL kaput od kašmira

XL kaputi su i dalje jedan od ključnih trendova. Kamilja boja i kašmir su dodatni plus.

Klasičan kaput

Ovo je uvek opcija za žene koje vole klasiku i komade koji će ih pratiti iz sezone u sezonu.

John Lamparski/GettyImages