Kargo pantalone Salme Hajek: Jesenji trend za žene 40+

by | 7 septembra, 2023
Kargo pantalone Salme Hajek

Kargo pantalone Salme Hajek su savršeni modni odabir, naročito za dame 40+. Glumica je ispratila trend koji je popularan ove sezone. Saznajte više o kakvom modelu je reč.

Kargo pantalone Salme Hajek: Model koji oduševljava

Kargo pantalone su pravi trend ove jeseni, a njih su nosile razne poznate ličnosti poput Tejlor Svift i Opre. Međutim, fotografije Salme Hajek na kojima jaše konja su preplavile internet. Dok je bila u Meksiku, imala je priliku da se na plaži druži s ovim plemenitim životinjama, a za tu priliku ona je zaista odisala pravim stilom. Naime, glumica je obukla crni top o koji je okačila i njene sunčane naočare, a njih je uparila sa padobranskim belim kargo pantalonama koje su oduševile javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Uz bele kargo pantalone niskog struka, Salma je nosila Gucci niske patike, zlatnu ogrlicu sa natpisom “mama” i belu kacigu koja je naravno bila tu u ime bezbednosti, ali se čak i ona simpatično uklopila u celokupni autfit glumice. Nostalgična frizura sa dve niske pletenice je učinila da Salma izgleda kao devojčica. U opisu fotografije glumica je napisala: “Chasing sunsets 🌅 #vivamexico Persiguiendo atardeceres 🌅” što u prevodu znači “Vijam zalaske sunca”.

Iskopirajte ovaj stil Salme Hajek

Kako su kargo pantalone glavni trend ove jeseni, lako ćete pronaći model koji će vam pomoći u kopiranju njenog izgleda. Da biste imali kargo pantalone Salme Hajek birajte pantalone niskog struka, koje su sa širokim nogavicama (padobranski model) i imaju rastezljiv struk. Njih možete nositi sa i identičnim ili sličnim topovima nalik ovom koji je obukla Salma Hajek. Ako ste ljubitelji malo “zatvorenijeg stila”, ove pantalone možete kombinovati sa majicama, bodijima i košuljama sa džepovima.

Naravno, kargo pantalone su trend koji je popularan u svim uzrastima, ali damama 40+ one daju posebne eleganciju. Pogledajte samo Salmu Hajek koja ih nosi kao prava diva. To lako možete biti vi.

Gareth Cattermole / Staff/GettyImagesPlus