Kosa Belle Hadid ponovo obara sa nogu – čuveni Y2K pramenovi

by | 28 februara, 2023
Kosa Belle Hadid

Najnovija kosa Belle Hadid postavlja nove trendove. Inspirisana je 2000tim koje nam se vraćaju i spremni smo za njih više nego ikada!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Manekenka je još krajem 2022. godine promenila svoju boju kose iz espreso nijanse do medeno-plave. Izgleda da je sada dozvolila svojoj omiljenoj modnoj deceniji da insipiriše njenu trenutnu boju kose i kod svih je izazvala nostalgiju. Pogledajte kako izgleda.

Kosa Belle Hadid ponovo obara sa nogu

Bella Hadid nedavno je podelila nekoliko svojih fotografija sa fotografom Renell Medrano i frizerkom Evanie Frausto. Manekenka nosi prepoznatljivu odeću inspirisanu 2000tim, od farmerki sa niskim strukom u zeleno-žutoj boji i kožnim kaišem. Sve to je uparila sa duksom u istoj boji sa grafičkim detaljima i kapuljačom.

Čuveni Y2K pramenovi

Ali uprkos ovom upečatljivom stajlingu, njena kosa je ta koja je u centru pažnju. Kosa Belle Hadid je izazvala brojne pozitivne komentare jer je izvukla prepoznatljive Y2K pramenove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Bella je ponovo postala tamnija brineta ali je zadržala deo svoje plave kose kroz medene pramenove. Njena kosa nije u potpunosti poput Kelly Clarkson iz prve sezone Američkog idola ali je definitivno bila inspirisana njenom frizurom.

Ona je na njen način pozajmila elemente popularnog trenda koji se vraća i modernizovala ga kako bi stvorila nešto po čemu će postati prepoznatljiva.

I to nije sve! Ne samo da je nova kosa Belle Hadid sjajna, već ima i još jedan detalj inspirisan 200tim: pokupljene šiške. Ona pokupila prednje pramenove kose i pričvrstila ih šnalom iza glave.

Pre nešto više od mesec dana nas je iznenadila svojom frizurom u Marilyn Monroe stilu, a već sada oduševljava novom kosom. Pitamo se – šta je sledeće?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Miljana Momirović