Kraljica Kamila ponizila Megan Markl

by | jun 22, 2023
Kraljica Kamila i Megan

Kako je kraljica Kamila ponizila Megan

Princ Hari i Megan Markl nisu prisustvovali ovogodišnjem Rojal Askot derbiju – popularnoj trci konja koja je jedan od vrhunaca engleske društvene scene. Ali očigledno su svi pričali o njima – i to ne baš pohvalno…

Neimenovani izvori naveo je za Page Six da su na omiljenom događaju kraljice Elizabete II svi bili presrećni što trkama nisu prisustvovali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. I to nimalo ne čudi s obzirom na sve što smo imali priliku da čujemo i vidimo poslednjih godina.

Pričalo se da se odnos između Kamile i Harija u poslednje vreme zaista pogoršao. Da je to tako, svedoči i autfit kraljice Kamile na ovom prestižnom događaju. Naime, bilo je očigledno da se kraljica Kamila odlučila za Dior kreaciju kako bi ponizila Megan Markl. Jer popularni brend ne želi da sarađuje s vojvotkinjom Saseks.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor koji je prisustvovao kraljevskom događaju rekao je za magazin Page Six da je kraljica Kamila ljuta na Harija i Megan. Kako i ne bi kad ju je princ u svojim memoarima Spare nazvao „zlom maćehom“. „Svi krive Meghan za ceo nered“, rekao je insajder.

Chris Jackson Collection/ Gettyimages.co.uk