Celebrity inspo: 3 letnja denim stila koja su osvojila Kan!

by | maj 16, 2024
letnji denim trendovi sa kanskog festivala

Kanski festival je uvek bio neosporna inspiracija za besprekoran stil. Ovoga puta okrećemo se idejama koje možemo da nosimo svakodnevno. Ovo su letnji denim trendovi sa Kanskog festivala

Za većinu poklonika mode najveći događaji godine su Met Gala i dodela Oskara. I činjenica – tamo sve pršti velikih ideja i zanimljivih kreacija. Ipak, kao jedna od nas običnih žena, sa svakodnevnim obavezama i stresom, prednost dajem Festivalu u Kanu. Tu, na dohvat ruke, nalaze se neke odlične modne inspiracije koje su sasvim primenjive u svakodnevnom životu. Kultni filmski festival je rasadnik žena bespekornog stila, ali je njihova moda, za razliku od oskarovske, potpuno nosiva, baš ako ova tri denim trenda koja sam odabrala za vas.

I upravo iz tog razloga danas se nećemo baviti crvenim tepihom u Kanu, niti senzacionalnim izgledom žena besprekornogs truka. Obratićemo pažnju na to kako su zvezde stigle na obalu Francuske i šta to nose dok šetaju gradom.

Članak se nastavlja posle reklama

Letnji denim trendovi sa Kanskog festivala

Od teksas minica do ispranih boja, otkrijte tri trenda teksasa koje su ove nedelje nosile najmodernije poznate ličnosti u Kanu.

Bele farmerice

Uvek se vraćamo belim farmerkama tokom proleća i ranog leta. Svetlu nijansu je jako lako ubaciti u letnju kapsulu. Ide uz sve boje, lako se uklapa i vrlo, vrlo je  nosiva. A ovaj izgled Romee Strijd je prava inspiracija za ove prelazne dane.

Članak se nastavlja posle reklama

Mini suknja

Teksas midi suknje su trenutno u trendu, ali ako želimo razigran izgled uvek se treba vratiti mini modelima. Oni mogu biti temelj nekih od najboljih letnjih izgleda. Neka vam kao inspiracija posluži Anye Taylor Joy.

Članak se nastavlja posle reklama

Isprani denim

Za razliku od svojih indigo parnjaka, isprane farmerice apsolutno donose letnji vajb. One se odlično slažu sa  bogatim bordo ili tamnoplavim nijansama, a sada nam je Taylor Hill dala ideju i kako da je uparimo sa ultra popularnom puter žutom bojom.

Članak se nastavlja posle reklama
GaudiLab/GettyImages