Mrežaste baletanke Dženifer Lorens će biti prvi trend proleća

by | 31 januara, 2024
Dženifer Lorens nosi mrežaste baletanke koje će biti trend ovog proleća

Mrežaste baletanke definitivno izbijaju u prvi plan. Našle su se na pistama najmoćnijih  modnih kuća, a za njima su lude i zvezde, uključujući Dženifer Lorens.

Dženifer Lorens svojom neobičnom obućom staolno privlači pažnju. Udoban trend koji misli pre na stopala nego na izgled je njen favorit i ovog proleća.

Mrežaste baletanke Dženifer Lorens su čista ljubav prema stopalima

Dženifer Lorens je žena koja voli da oseti svako zrno peska i šljunka ispod svojih tabana. Poznata je tome što daje prednost stopalima nad neudobnim cipelama. Prvi put se izula u sred emisije Late Show With Stephen Colbert 2018. godine i pobrala enormni aplauz. Onda je odlučila da obuje japanke na crvenom tepihu u Kanu 2023. godine – odluka u poslednjem trenutku koja ju je zadržala na naslovnim stranicama modnih magazina cele nedelje. Jer, japanke nisu obuća koju očekujete uz Diora.

Sada, Dženifer je još jednom dokazala da joj je značajnije kako se oseća nego kako izgleda: obula je Row mrežaste baletanke, tanke kao papir, pa još u nude boji – gotovo nevidljive. I upravo je to stil koji možemo da očekujemo tokom 2024. godine – cipele sve više podsećaju na najlon čarape. Obuvene su, ali kao da ne postoje.

Mrežasta obuća kao trend 2024.

Pogledajte: čizme od rastegljivog tila plasirali su i Jil Sander i Dolce and Gabbana.  Čak su i manekenke u Givenchiju nosile štikle koje kao da su samo postavljene na najlonke. O baletankama koje su kao od pene – da i ne govorimo. No, hajde da vidimo kakve meke baletanke će se pojaviti u prodavnicama u našem kraju ove godine.

Klasične baletanke

Špicaste baletanke

Baletanke sa cirkonima

Mrežaste bebirone

Vanni Basseti/GettyImages