Najelegantniji mogući način da nosite široke pantalone pokazala nam je Rouzi Hantington Vajtli

by | april 22, 2024
najelegantnijij način za nošenje širokih pantalona rozi hantington vajtli

One su postale osnovna gardeoba i nose ih svi i svuda. Ali, zahvaljujući Rouzi Hantington Vajtli sada smo dobile i najelegantniji način za nošenje širokih pantalona

Skromne pantalone širokih nogavica postale su osnovni element garderobe i ne treba ih potcenjivati. Dovoljno je da im dodate  najobičniji prsluk ili belu majicu i vi ćete imati autfit za ceo dan. Što je najbolje – izgledaćete i osećati se uglađeno. Sa druge strane, ako ih stilizujte uz grafičku majicu i neke zdepaste sandale, bićete opuštene kao da nosite trenerku.

Možemo danonoćno hvaliti sjajne pantalone širokih nogavica, ali sada smo pod utiskom najelegantnijeg  načina za njihovo nošenje. Rouzi Hantington Vajtli napravila je jednostavnu a afektnu kombinaciju koja ostavlja bez daha.

Članak se nastavlja posle reklama

Najelegantniji način za nošenje širokih pantalona

Svaka poklonica mode, a i širokih pantalona, prati načine na koji slavni stilizuju njene omiljene komade. Inspiracija se za pantalone širokih nogavica može nači kod mnogo zvezda: pomenimo samo Dženifer Lorens. Ali jednostavna kombinacija Rouzi Hantington Vajtli sve je  bacila na kolena.

Ona se opredelila za neutralnu nijansu, prljavo belu – boju luksuza i leta. Spajajući svoj par pantalonasa odgovarajućim prslukom, ulepšala je predimenzionirani siluetu na najotmjeniji mogući način. Pritom, još samo jedan detalj je bio neohodan da podigne ceo look – kaiš sa cirkonima.

Članak se nastavlja posle reklama

Prsluk i široke pantalone – kombinacija za sve prilike

Evo još nekoliko ideja kako se kombinacija koju je osmislila Rouzi može nositi, bilo da ste se uputile u grad, na koktel ili na žurku sa prijateljicama. Sve zavisi od izbora obuće i aksesoara, zato – uklopite ovu  kombinaciju u svoj lični stil.

#1 Uz japanke

Članak se nastavlja posle reklama

#2 Uz štikle

Članak se nastavlja posle reklama

#Kontrast boja

Članak se nastavlja posle reklama

#Dugi prsluk

Članak se nastavlja posle reklama

#Romantični retro

Vittorio Zunino Celotto/GettyImages