Najotmenije izdanje Natali Portman sa Nedelje mode u Parizu

by | februar 29, 2024
Najotmenije izdanje Natali Portman sa Nedelje mode u Parizu

Ako želite da izgledate kao prava dama, elegantno i skupo, kopirajte najotmenije izdanje Natali Portman sa Nedelje mode u Parizu.

Nedelju mode u Njujorku, Parizu, Londonu i Milanu, obeležile su fenomenalne kreacije na modnim pistama, ali i u prvim redovima. Slavne dame su, kao i u vek do sada, privukle ogromnu pažnju svojim fantastičnim autfitima. Među njima je i Natali Portman koja je na Nedelji mode u Parizu, na Diorovoj reviji, pokazala kako se oblače dame od stila. Njen autfit oduševio je ogroman broj žena širom sveta.

Najotmenije izdanje Natali Portman na Diorovoj reviji na Nedelji mode u Parizu

Portman je 27. februara bila u francuskoj metropoli kako bi prisustvovala Diorovoj reviji jesen/zima 24, zajedno sa mnogim drugim slavnim damama. Glumica se odlučila za najeotmeniju frizuru kakvu nose prave Parižanke i kompletan Dior autfit.

Iako je ceo autfit bio perfektan – elegantan, otmen, onakav kakva bi poželela svaka prava dama, najviše pažnje privukla je frizura Natali Portman. Čuvena francuska punđa, sinonim za eleganciju, otmenost i ženstvenost. Reč je o klasičnoj punđi, koja nije zaglađena tako da svaka dlaka stoji na svom mestu, već potpuno opuštena.

Glumica je jednostavno napravila razdeljak sa strane i lagano uvila kosu u punđu na potiljku. Ostavila je nekoliko pramenova da opušteno vise, tako da je cela frizura bila još živopisnija. Budući da je kosu malo podigla na temenu, izgledalo je da ima veći volumen.

Natali je uparila usku, crnu rolku sa teksturiranim, sivim blejzerom i kratkom olovka suknjom od istog materijala. Preko je prebacila dugi crni kaput i obula špicaste crne štikle, kao što bi to učinila svaka šik Parižanka. Savršeni autfit upotpunile su klasične sunčane naočare i mat karmin u boji višnje.

Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment