Neodoljiva plavuša: Angelina Jolie izgleda zapanjujuće sa novom bojom kose

by | jun 17, 2023
Neodoljiva plavuša

Nema sumnje da je uvek neverovatno privlačna ali Angelina Jolie je upravo postala neodoljiva plavuša i podsetila koliko dobro izgleda.

Glumica je počela da prati trend „tihi luskuz“ pre nego što je postao popularan, a već dugi niz godina tamna brineta. Njena kosa je uvek bila ključna karakteristika njenog izgleda. Ali izgleda da se sve u jednom trenutku završava jer je konačno promenila boju kose u pravom letnjem stilu. Pogledajte kako sada izgleda.

Neodoljiva plavuša: Angelina Jolie izgleda zapanjujuće sa novom bojom kose

Jolie je otkrila da ulazi u svet mode sa svojim novim brendom Atelier Jolie. Modni komadi koje bude kreirala (u saradnji sa prestižnim brednom Chloe) biće održivi. Čitava filozofija Atelier Jolie brenda svodi se na priliku da kupci zajedno sa njima kreiraju sopstveni dizajn – koji će biti napravljen od gotove tkanine ili komada koje već imate.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloé (@chloe)

Ne samo da nas je iznenadila novim projektom, već je ponovo postala plavuša i svi su oduševljeni ovom promenom.

Angelina Jolie kao neodoljiva plavuša

Njoj ne treba skoro nikakav napor da bi izgledala zapanjujuće dobro. Na fotografiji koju je podelio brend Chloe, glumica je nosila breskvasto-nude ruž i ajlajner uz ostatak minimalne šminke koji ističu njenu prirodnu lepotu. Još od 90ih je brineta ali Jolie je ponovo plavuša o toplim tonovima.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloé (@chloe)

Iskreno govoreći, Angelina Jolie bi izgledala neverovatno sa bilo kojom bojom kose ili frizurom, ali njen prelazak u plavuše bio je pun pogodak. Sada kada je promenila boju, kladimo se da će svi biti u iskušenju da isprobaju svetliju nijansu kako se leto približava.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako odabrati pravu nijansu plave?

Kada birate plavu nijansu koju ćete dodati svojoj bazi, najbolje je da izaberete plavu (poput Jolie) koja ne skreće predaleko u teritoriju svetloplave, tako da možete da smanjite održavanje i stvorite prirodniju mešavinu između vašeg korena i nove boje kose. Osim toga, baleage tehnika je još jednostavnija za održavanje jer izvlači samo svetle pramenove. Najbolje bi bilo da razgovarate sa koloristom kako biste pronašli savršenu nijansu plavuše i pružili sjaj vašoj letnjoj frizuri.

Miljana MomirovićVittorio Zunino Celotto / Staff/GettyImagesEntertainement