Nevidljivi manikir Lejdi Gage je savršen za svaku jesenju kombinaciju

by | 6 septembra, 2023
Nevidljivi manikir Lejdi Gage

Nevidljivi manikir osvaja trendove ove jeseni, a pevačica je to savršeno iskoristila. Ovaj nevidljivi manikir Lejdi Gage je savršen i sve ćemo želeti da ga iskopiramo.

Nevidljivi manikir Lejdi Gage je savršen i za scenske nastupe

Poznato je da je pevačica maestralna u pevanju, glumi, ali i modnim stilovima. Osim toga, pevačica je stvorila neke od najboljih proizvoda za šminkanje. Nedavno je pop pevačica u Las Vegasu započela koncertnu turneju Jazz & Piano (Džez i klavir) koja traje od 31. avgusta do 5. oktobra. Za nastupe je se pevačica pripremila u old school fazonu, a ovakav beauty stil je ispratio i klasičan manikir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Lejdi Gaga je objavila na Instagramu fotografiju u kojoj je nosila zeleno-crnu Adidas jaknu i držala je otvorenu brošuru svog nastupa ispod lica i na taj način i pokazala svoj nevidljivi manikir. Nevidljivi nokti Lejdi Gage su bili savršenog bademastog oblika srednje dužina, a nude roze nijansa ih je prekrivala. Ovo je savršeni manikir koji se uklopio uz njene stajlinge tokom koncerata, a zahvaljujući fotografijama koje je podelila na Instagramu imamo prilike da vidimo kako ovaj manikir dolazi do izražaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Nevidljivi manikir  još uvek osvaja trendove

Lejdi Gaga nije jedina slavna ličnost koja je prihvatila ovaj trend. Razlog tome je zato što je ovo trend koji se vraća prirodnom izgledu,a osim toga izbeći ćete sate sedenja uu salonskoj stolici. U ovom slučaju, nevidljivi manikir Lejdi Gage je odličan izbor ako želite prirodan izgled koji će se ipak istaći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Naravno, svoj stil je Lejdi Gaga upotpunila glamurom i trikovima koji svakako simbolizuju džez atmosferu: Crvenim ružem i kovrdžama. Ona je stilizovala frizuru sa veliki bobom sa novim šiškama koje su začešljani i formirani kovrdže. Vintage stil se savršeno uklopio sa crnim sakoom, mašnom i belom košuljom.

Nevidljivi manikir Lejdi Gage je svakako nešto čemu ćemo svi težiti ove jeseni dok uživamo u njenim predivnim bojama.

Mike Coppola / Staff/GettyImagesPlus