Novi blunt bob Hailey Bieber je jedan od najvrelijih trendova godine!

by | februar 1, 2023
blunt bob Hailey Bieber

Ok, Hailey Bieber i Gwyneth Platrow definitivno imaju nešto zajedničko – svaka od njih osnovala je uspešnu liniju za  negu kože. Ali, sada je Hailey dodala još jednu stavku na ovaj spisak – blunt bob, baš onakav kakav je Gwyneth nosila glumeći čuvenu Margot Tenenbaum.

Blaunt bob i modni stil

Kom modnom stilu blunt bob odgovara? Hailey Bieber je izabrala tamnu odeću koja podseća na srednjoškolsku uniformu, džemper sa V izrezom preko majičice sa kragnom, mini suknju i krajnje popularne mokasine. Dopunila je izgled crnim sunčanim naočarima sa srebrnim žičanim okvirom, krem torbom Veneta Bottega i, naravno, dugom bundom. Jer, kao što je rekla u postu kojim prikazuje svoju novu frizuru – ideja joj je da evocira na kultni lik iz filma: Margot Tenenbaum.

Boje kose koje idu uz blant bob

Što se tiče boje, Bieberova je odabrala nijansu tačno između čokoladno smeđe i bakrene boje – a to je apsolutni trend. Plavu kosu je tradicionalno teško održavati, ali smeđe i crvene tonove, kao i one koji se prelivaju – idealan su izbor za blunt bob. Savet stilista je da uz ovakvu vrstu boba izbegavate crnu boju kose, jer daje oštrinu licu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 

Kome odgovara blunt bob Hailey Bieber?

Ovaj mini bob je idealna kontrateža svim onim teksturiranim i mekanim frizurama koje nam stilisti predlažu 2023. godine. Blunt bob ima oštre linije koje uokviruju lice i oštre krajeve, što daje određenu težinu izgledu.