Romantična haljina Amal Clooney je – jednostavno – savršena!

by | 1 septembra, 2023
romantična haljina amal clooney

George i Amal Clooney su tek pristigli u Veneciju, a njeni autfiti već su glavna priča modnog sveta. Ipak romantična haljina Amal Clooney, sva roza i u čipki je naš apsolutni favorit

Ako postoji nešto na ovom svetu na šta možemo da računamo, to je činjenica da će Amal i Geogre Clooney (Amal i Džordž Kluni ) nastaviti da oduševljavaju svojim modnim izborima.

Početkom nedelje, uhvaćeni su u neobaveznoj šetnji Italijom. Amal je prikazala crno-belu haljinu, grafičkog dezena, koja jednostavno poručuje: šik sam bez ikakvog napora. Na crvenom tepihu je zasijala u neverovatnoj zelenoj kreaciji. Ali, ono što zaista oduševljava je njeno nežno roza izdanje.

Romantična haljina Amal Clooney

Kao što većina učesnika Venecijanskog festivala to obično i radi, ovaj it par je svoje veče započeo u jednom od poznatih venecijanskih vodenih taksija. Njih dvoje su fotografisani na brodu pre nego što su isplovili na dodelu DVF nagrada 2023. Amal je izgledala kraljevski u hirovitoj haljini od ružičaste čipke sa preklopom od tila i asimetričnom suknjom. Romantična haljina Amal Clooney odlikuje se i špageti bretelama kao i spuštenim strukom koji je ukrašen satenskim kaišem. Viseće minđuše sa akcentima od bisera i ružičastog dragog kamenja i štikle sa zlatnim kaišićima upotpunile su izgled.

George je izgledao elegantno kao i uvek u jednostavnom skrojenom crnom odelu.

Čuveni festival se i dalje održava uprkos tekućim štrajkovima u Holivudu. Prema Variety-ju, filmovi koji se prikazuju na festivalu „dobili su privremeno oslobađanje“ od strane udruženja koja organizuju čuveni štrajk.

Stuart C Willson/Stringer/GettyImages