Rutina nege kože Ashley Graham: Sve njene tajne

by | jun 8, 2023
Ashley Graham rutina nege kože

Otkrivamo tajnu rutine nege kože Ashley Graham

Ako pogledamo unazad, ono što je Ashley Grahan učinilo tako uspešnom jeste to koliko se dobro oseća u svojoj koži, bilo da se pojavi na naslovnoj strani časopisa, šepuri se niz pistu ili jednostavno gleda u vas sa društvenih mreža. Manekenkina blistava ličnost je ono što svi poznajemo i volimo i što čini da poželite da odmah postanete njen najbolji prijatelj.

Njen bodypositivity stav kada su u pitanju standardi tela i lepote direktno se uliva u njenu svakodnevnu rutinu nege kože. Detalji su jednostavni — Graham ceni efikasne sastojke, ne smatra da nam svima odgovara ista stvar  i oseća se najpouzdanije kada ima svoj prepoznatljivi zlatni sjaj, otuda i njena uloga ambasadora Sent Tropea.

Članak se nastavlja posle reklama

Kao što bi se moglo očekivati, majka troje dece morala je da izvrši neke promene u svojim ritualima lepote, jer, jednostavno – vremena je malo.

„Ja sam u životnoj fazi u kojoj je beba koja plače važnija nego SPF na licu“, kaže Graham za Byrdie.

Rutina nege kože Ashley Graham

Ahley ima tretmane lica svake dve do tri nedelje zbog toga što često putuje i što nosi mnogo šminke. Kada je bila trudna imala je rozaceu, a sada se bori ptoiv mitesera na nosu. Uvek radi ekstrakcije, hidrataciju, terapiju crvenim svetlom.

Članak se nastavlja posle reklama

Jutarnja rutina nege kože Ashley Graham

Njena jutarnja rutina se bazira na kremi za sunčanje. Puder ne nosi svakoga dana, a trudi se da joj koža bude hidratizovana, pa koristi tonirane kreme.

Noćna rutina Ashley Graham

Ona prati cikličnu negu, pa rotira  koje noći da koristi svoje retinole u ​​odnosu na druge stastojke za negu kože: hijaluronska kiselina, niacinamid, vitamin C i E.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Jason Mendez/Stringer/GettyImagesPlus