Saveti za šminkanje: 5 trikova koje smo ukrali od Zendaye!

by | mart 1, 2023
zendaya, trikovi za šminkanje

Činjenica: Zendaya nije bez razloga proglašena glasom i trendseterkom generacije. Ovo je 5 njenih najboljih trikova za šminkanje i lepotu

Iz događaja u događaj, fascinira nas stilom, mejkapom, frizurom i, iznad svega, ponašanjem. Njena mudrost prevazilazi njene godine, čini se. Bilo da hoda crvenim tepihom, pojavljuje se u muzičkom spotu Beyonce ili se obraća kritičarima, ona uvek iznenadi širinom i elokvencijom. Ali, čak i ne moramo da idemo tako daleko – dovoljno je da pogledamo njen izgled i da ostanemo zatečeni. Svim ženama od 15 do 75 ona je postala muza u jako kratkom roku. Sada otkrivamo 5 beauty trikova koje potpisuje Zendaya.

Zendayini najbolji trikovi za šminkanje

Ne konturišite!

Svež izgled, bez teškog konturisanja savršen je način da ostavite utisak kao da svakog dana popijete svojih osam čaša vode i redovno posećujete kozmetičara. Umesto da stvara izražene crte lica, mlada glumica je lansirala stil koji je negde između prirodne šminke i potpunog odsustva mejkapa.

Zendaya makeup korak po korak:

  1. prajmer
  2. lagana BB krema
  3. hajlajter nanesite na amorov luk, niz sredinu nosa, obrve i na vrhove obraza

Isprobajte tutorijale!

Oni tutorijali za lepotu kroz koje krišom listate ispod pokrivača? Vreme je da ih upotrebite. Što se tiče Zendaye, ona kaže da je odustajanje od fensi glam ekipa šminkera samo koristilo njenom izgledu. Nakon što je nekoliko puta završila nezadovoljna šminkom koja je na nju nanošena, okrenula se tutorijalima i lagano, korak po korak, naučila sve što joj trenutno treba.

Sjaj

Zendaya se ne plaši svetlucave šminke. Ona koristi svetlucavi puder, svetlucavu senku, sjaj za usne… Naravno, ne sve odjednom. Omiljeni joj je, kako sama kaže, svetlucavi puder jer čini kožu sjajnom i svežom. I obavezno, kaže Zendaya, nanosite ga velikom pufnastom četkom.

Prihvatite promene u svom izgledu

Zendaya je vrlo rano shvatila ono što mnoge žene shvataju tek tokom decenija: lepota nije fiksna stvar, ona se menja zajedno sa vama i vaša rutina treba da joj se prilagođava. Neće se isto osećatim, izgledati, a ni negovati i šminkati sa 22, 30 ili 45 godina.

Budite inspirisani drugima

U kolotečini lepote? Uzmite primer sa piste, crvenog tepiha ili vaše omiljene poznate ličnosti – to radi Zendaya. Mlada glumica svesna je da je moda jedan veliki kružni tok i često traži inspiraciju u autfitima negdašnjih zvezda. Šer je jedna od njih.

Frazer Harrison/GettyImagesPlus