Svetlucava šminka Hailey Bieber: Savršeni sveži izgled

by | 27 maja, 2023
svetlucava šminka Hailey Bieber

Svetlucava šminka Hailey Bieber daje joj savršeni izgled moderne morske sirene. Ovaj način šminkanja donosi blistav, svež i vlažan izgled koji nikada nije bio moderniji.

Hailey Bieber važi za jednu od najuticajnijih svetskih trendseterki i zato se možemo osloniti na njene modne odabire. Već je postavila mnoštvo trendova, a ova svetlucava šminka će, čini se, postati još jedan.

Svetlucava šminka Hailey Bieber

Uprkos tome što je postavila već mnoštvo trendova poput oversized blejzera i kožnih jakni, tupe bob frizure i cipela sa kvadratnim vrhom, Hailey ne odustaje od  pokušaja da oduševi javnost novim trendom. Sada je njen živaham svetlucavi izgled u prvom planu.

Poslednjih nekoliko nedelja, Hailey odbacuje svoju bisernu glazuru na koju smo navikli, a svoj izgled prirodnog sjaja sa polumat završnom obradom menja za svetlucave jagodice i senke na očima. Ovaj trend jednostavno je zaludeo devojke koje sada pokušavaju da ga iskopiraju. Dobijeni izgled moderne morske sirene koji se presijava na svetlosti možda je i inspirisan Malom sirenom. Naime, zajedno sa novim filmom, izgled Sirene je dominantna estetika za 2023. godinu.

Inspirisana izgledom sirene, Hailey je sa svojom šminkerkom uspela da dobije zavodljiv, svež i vlažan izgled kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Kako do ovog savršenog izgleda?

Poznata šminkerka ne čuva u tajnosti svoje trikove, te je objavila video u kome možemo videti korak po korak do svetlucave šminke Hailey Bieber.

Naime, pre svega, koža je pripremljena za šminkanje nanošenjem kreme, a zatim je Hailey samostalno nanela svoj omiljeni balzam za usne. Na ovaj način, šminkerka i Hailey su osigurale da sjaj ostane na mestu.

Nanošenjem blistave podloge na lice mekom četkom i korektora ispod očiju koža je dobila sjajan, blistav finiš. Nakon toga usledila je suptilna kontura ispod jagodica i oko čela kako bi se uokvirilo lice. Njen bronzani sjaj ostao je netaknut.

Kada je reč o očima, prvo je naneta meka senka u nijansi sličnoj bronzeru, a onda je dodata linija u tamno braon nijansi na spoljnim uglovima. Ova linija je izblendana ka slepoočnici. Za kraj, dodat je sloj svetlucave senke u boji lavande koji je dao krajnji izgle sirene.

Rumenilo i hajlajter učinili su da izgled bude seksi i zavodljiv. Nude usne su doprinele celokupnom izgledu. Rezultat je blistavi izgled koji neodoljivo podseća na magiju sirene.

Đavolski privlačne ili okupane cvetnim mirisima? Slatke ili mistične? Znate li ko su one

Jovana JevtićDimitrios Kambouris / Staff/Getty Images Entertainment