Svetlucava šminka Hailey Bieber: Savršeni sveži izgled

by | maj 27, 2023
svetlucava šminka Hailey Bieber

Svetlucava šminka Hailey Bieber daje joj savršeni izgled moderne morske sirene. Ovaj način šminkanja donosi blistav, svež i vlažan izgled koji nikada nije bio moderniji.

Hailey Bieber važi za jednu od najuticajnijih svetskih trendseterki i zato se možemo osloniti na njene modne odabire. Već je postavila mnoštvo trendova, a ova svetlucava šminka će, čini se, postati još jedan.

Svetlucava šminka Hailey Bieber

Uprkos tome što je postavila već mnoštvo trendova poput oversized blejzera i kožnih jakni, tupe bob frizure i cipela sa kvadratnim vrhom, Hailey ne odustaje od  pokušaja da oduševi javnost novim trendom. Sada je njen živaham svetlucavi izgled u prvom planu.

Članak se nastavlja posle reklama

Poslednjih nekoliko nedelja, Hailey odbacuje svoju bisernu glazuru na koju smo navikli, a svoj izgled prirodnog sjaja sa polumat završnom obradom menja za svetlucave jagodice i senke na očima. Ovaj trend jednostavno je zaludeo devojke koje sada pokušavaju da ga iskopiraju. Dobijeni izgled moderne morske sirene koji se presijava na svetlosti možda je i inspirisan Malom sirenom. Naime, zajedno sa novim filmom, izgled Sirene je dominantna estetika za 2023. godinu.

Inspirisana izgledom sirene, Hailey je sa svojom šminkerkom uspela da dobije zavodljiv, svež i vlažan izgled kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Članak se nastavlja posle reklama

Kako do ovog savršenog izgleda?

Poznata šminkerka ne čuva u tajnosti svoje trikove, te je objavila video u kome možemo videti korak po korak do svetlucave šminke Hailey Bieber.

Naime, pre svega, koža je pripremljena za šminkanje nanošenjem kreme, a zatim je Hailey samostalno nanela svoj omiljeni balzam za usne. Na ovaj način, šminkerka i Hailey su osigurale da sjaj ostane na mestu.

Članak se nastavlja posle reklama

Nanošenjem blistave podloge na lice mekom četkom i korektora ispod očiju koža je dobila sjajan, blistav finiš. Nakon toga usledila je suptilna kontura ispod jagodica i oko čela kako bi se uokvirilo lice. Njen bronzani sjaj ostao je netaknut.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada je reč o očima, prvo je naneta meka senka u nijansi sličnoj bronzeru, a onda je dodata linija u tamno braon nijansi na spoljnim uglovima. Ova linija je izblendana ka slepoočnici. Za kraj, dodat je sloj svetlucave senke u boji lavande koji je dao krajnji izgle sirene.

Rumenilo i hajlajter učinili su da izgled bude seksi i zavodljiv. Nude usne su doprinele celokupnom izgledu. Rezultat je blistavi izgled koji neodoljivo podseća na magiju sirene.

Članak se nastavlja posle reklama

https://www.lepotaizdravlje.rs/preporuka/smart-tehnika/djavolski-privlacne-ili-okupane-cvetnim-mirisima-slatke-ili-misticne-znate-li-ko-su-one/

Jovana JevtićDimitrios Kambouris / Staff/Getty Images Entertainment