Talasasti bob Care Delevingne će biti glavna frizura ove sezone

by | april 10, 2023
Talasasti bob Care Delevingne

Talasasti bob Care Delevingne je frizura koju ćemo svi želeti da nosimo. Manekenka je nedavno skratila svoju dugu kosu i to na dužinu i oblik koji joj savršeno pristaje.

Talasasti bob Care Delevingne

Frizerka poznate manekenke Riawna Capri je nedavno objavila fotografiju zvezde koja ima novu frizuru. U pitanju je talasasti (ili beachy) bob. Cara je poznata po dugoj kosi i često „čupavim“ frizurama. Međutim, njena frizerka je manekenku sada ošišala na bob koji se završava iznad njenih ramena. Talasasta plava kosa sa primesama smeđe zaista podseća na sunčane talase i to je ono što ovu frizuru izdvaja od ostalih.

Članak se nastavlja posle reklama

Osim toga, ova frizura fanatstično pristaje licu manekenke. Frizerka nije pravila isprekidane rezove u slojevima, ali ih je iskoristila da savršeno uokviri lice manekenke, a potom je i stanjila krajeve kako bi frizura dobila pravi talasasti izgled.

Kako da kopirate ovaj izgled?

Svi bismo želeli da izgledamo kao Cara Delevingne, zar ne? Međutim, ova frizura može izgledati sjajno i na brinetama i crnkama, naročito ako iskoristite balajaž uz ovaj oblik frizure. Ako imate tanku kosu, prilikom šišanja bi trebalo da ostavite više dužih slojeva kako biste dobili efekat pomeranja. Sa druge strane, ako imate srednje gustu ili gustu kosu onda je poželjno da imate više kraćih „nevidljivih“ slojeva kako biste imali utisak talasa i pomeranja.  Nakon što oblikujete frizuru, za stilizaciju možete koristiti peglu za kosu sa tri cevi  kako biste dobili željeni izgled talasa. Međutim, ako ne volite da koristite tople uređaje za kosu, sličan efekat možete postići pomoću sprejeva sa morskom solju. Na nešto ranijem snimku, frizerka je na reels snimku pokazala kako formira sličnu frizuru za Carly Snook.

Članak se nastavlja posle reklama

Međutim, najbolje bi bilo da posetite frizera i pokažete mu fotografiju frizure koje želite. Oni najbolje znaju kako doći do željene teksture i izgleda, a to automatski znači da ćete i vi izaći iz  salona zadovoljni novim izgledom.

Arturo Holmes/GettyImagesEntertainment