Žene i Mondijal: Najzgodniji fudbaleri Svetskog prvenstva!

by | novembar 26, 2022
najzgodniji fudbaleri sveta

Svetsko prvenstvo je u jeku – vreme je da se setimo najseksipilnijih igrača u ovom sportu.

22. Svetsko prvenstvo je poseban praznik fudbala. Prvo, to je prvi put da se ova manifestacija odigrava na Bliskom istoku. I drugo, i samo zbog toga, vreme takmičenja je pomereno sa proleća i leta na jesen i zimu, kako igrači ne bi klonuli od vrućine. I kao posledica tamošnjih temperatura, igrači su se često pojavljivali bez majica. Da li zbog toga ili su napokon razbijene predrasude o tome da žene ne mogu da vole fudbal i uživaju u njemu, tek – tribine u Kataru pune su žena.

Ali, čak i zagrižene navijačice moraju da priznaju da je poseban bonus kada neki od fudbalera svoje akcije na terenu dopuni – izgledom.

 

Najzgodniji fudbaleri sveta

 

Kristijano Ronaldo

Kapiten portugalske reprezentacije i, kažu, najbolji igrač svih vremena, 37-godišnji Kristijano Ronaldo podjednako je zaradio svojom igrom koliko i svojim izgledom. Njegov IG profil, prepun fotografija na kojima Portugalac pokazuje mišiće jedan je od najpraćenijih na svetu. A reklamne kampanje… Poslednje fotografije samo potvrđuju da je Ronaldo i na pragu četvrte decenije i dalje u odličnoj formi!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Lionel Mesi

Sa popularnošću Kristijana Ronalda možda može da se nosi još samo Mesi – bez preterivanja, jedan od najtalentovanijih igrač našeg vremena i genije fudbala. U krajnoj liniji, kombinacija Mesi – Ronaldo, koju je osmislio Luj Viton kako bi reklamirao svoje tašnice za trofeje oborila je internet pre samo nekoliko dana! Malo ljudi zna da je Mesi zbog problema sa hormonima u detinjstvu zaostajao za svojim vršnjacima u fizičkom razvoju. Njegova visina je 169 centimetara – ali da roditelji nisu dečaku dali skupe lekove, Svet bi izgubio virtuoznog sportistu koji liči na fitnes model.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leo Messi (@leomessi)

 

Olivije Žiru

Olivije je aktuelni svetski šampion koji je ovu titulu osvojio kao deo francuske fudbalske reprezentacije koja je osvojila Svetsko prvenstvu u Rusiji 2018. Pre više od decenije, časopis Tetu ga je prepoznao kao najseksepilnijeg fudbalera i teško je ne složiti se sa ovim: tetovirani, mišićavi i samouvereni Olivije i dalje tera da srca navijača kucaju brže, posebno kada skine majicu.

 

Nejmar

Ok, nakon onog, još uvek bolnog, poraza od Brazila, Nejmar sigurno nije na listi omiljenih. Ali, ruku na srce – možemo li mu uskratiti boravak na ovoj listi? U svetu fudbala, on je postavljen na isti pijedestal kao Ronaldo i Mesi. Njegove frizure kopiraju hiljade tinejdžera, a pažnju traže desetine trendsetera i manekenki.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 

Dušan Tadić

Kada dođe do razgovora o našoj reprezentaciji, onda je situacija vrlo, vrlo neizvesna. Braća Milenković – Savić? Vlahović? Ipak, kapiten je kapiten, pa je u nekoliko glasanja u Srbiji titulu najzgodnijeg dobio Dušan Tadić. Ovaj 35-godišnji napadač ima sina Petra i ćerku Taru i u stabilnom je braku sa Draganom Tadić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dušan Tadić (@dusantadic)