Zima 2023: Moderne kape (celebrity inspo)

by | novembar 26, 2022
moderne kape zima 2023

Zima bez kape – nezamislivo. Ovo su moderne kape za sezonu zima 2023!

Sigurno se svako od nas seća školskih dana, kada ga je, čim zahladi, majka ili baka terala da stavlja kapu. Onu, najružniju u ulici. Naravno, skidale bismo je čim smo sigurne da više ne mogu da nas vide.

Sada su se vremena promenila: kapa nije samo potreba, već jedan od ključnih detalja garderobe, posebno u hladnoj sezoni. Ako najčešće nosimo kaput ili  jaknu, onda kapa može da bude dobrodošlo osveženje za autfit.

Neke devojke se čak mogu pohvaliti čitavom kolekcijom zimskih šešira! Inače, slavne ličnosti takođe vole kape: nose i klasične šešire i urbane opcije.

 

Zima 2023: Moderne kape

 

Kožni kačket

Koža ili filc, ovakav kačket uvek i svuda izgleda elegantno i relevantno. Biće idealna alternativa svakoj kapi. Možete ga nositi uz bundu, kaput od ovčije kože, pa čak i jaknu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw)

 

Šešir širokog oboda (ili bar – šeširić)

U stvari, ovaj model se smatra manje funkcionalnim i udobnim od, recimo, svačije omiljene kape. Istina je da danas, šešir sa širokim obodom mnogima izgleda kao neka vrsta egzotike. Ali, nemojte biti stidljivi, ovaj model odlično izgleda sa kaputom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Pletena kapa

Pletena kapa ili šešir, bilo sa pom-pom ili bez nje, pobednička je opcija za skoro svaki stil. Savetujemo vam da nabavite nekoliko  različitim veličinama i bojama. Ona se može nositi samostalno ili ukrašena slatkim brošem –  autfit će uvek biti razigran, zanimljiv i istovremeno funkcionalna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivia Palermo (@oliviapalermo)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivia Palermo (@oliviapalermo)