Četiri sofisticirana autfita za letnje venčanje u kojima ćete zaseniti sve!

by | jul 28, 2022
autfit za letnje venčanje

Sezona venčanja je u punom jeku! Nakon otkazivanja, intimnih ceremonija, svadbe su se vratile na velika vrata. Uz bezbroj pozivnica, nameće se pitanje: Šta da obučem? Evo autfita za svaki tip letnjeg venčanja

 

Haljina za venčanje na pesku

Bilo da je venčanje na obali reke, mora ili samo na otvorenom, idelne su sve duge lepršave letnje haljine od pamuka, viskoze ili tila. Dužina i model odaju dozu elegancije, dok je materijal čini praktičnom i prilagođava prilici. One su udobne i prijatne za nositi čak i na vrelinama kojima ćete neminovno biti izložene na venčanju na otvorenom. Ukoliko uspete da nađete onu sa ombre dezenom – efekat će biti odličan!

Slobodno obogatite autfit detaljima koji posećaju na vodu i more: bambusom, školjkama, koralima…

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ASHLEY BEARY (@ashleybeary)

 

Najbolji autfit za veliko venčanje u gradu

Ovde je važno da vas primete, koliko i da proslavite nečiju ljubav. Zato je sada vreme da stidljivost ostavite po stani i da se opredelite za jarke boje i upadljive letnje kombinacije uz neizostavne stileto štikle. Kombenzon bez bretela ili šorts sa visokim strukom definitivno že skrenuti pažnju na vas. Ovako ističete struk i izdužujete noge.

Pošto je kombinacija sama po sebi smela i jarka, nakit neka bude decentan i neka ga ne bude mnogo: dovoljne su minđuše ili nekoliko slojeva orglice. Birajte tašnice u srebrnoj ili gloden rose boji.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria (@victoria)

 

Haljina za romantična venčanja u prirodi

Vinogradi, etno sela, salaši, dvorci… Sve su ovo mesta na kojima se odvijaju venčanja van grada, na otvorenom, uz romantične odbleske prirode. Rešenje za ovakva venčanja jeste lagana, slojevita letnja haljina sa cvetnim printom. Nije loše okrenuti se pastelno ružičastim tonovima. Ovakva haljina dozvoljava vam da se pojavite u baletankama ili ravnim sandalama, koliko i u nešto nižim potpeticama. Previsoke štikle se na ovakvim venčanjima mogu pokazati nepraktičnima ukoliko se od vas očekujete da određeni deo puta pređete peške ili po travi.

Slobodno oplemenite izgled elegantnim šeširom sa širokim obodom. Kada je nakit u pitanju, obojeni metali i biseri u vek su u trendu.

Važna napomena: Ako je vaša haljina u osnovi bela, onda cvetni deze mora da bude do te mere upadljiv da se boja uopšte ne primeti na prvi pogled. Smatra se neprimerenim da ukradete trenutak mladi.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели | (@editionstyles)

 

Kombinacija za luksuzno venčanje

Ako ste pozvani da prisustvujete ogromnoj svadbi, na luksuznom mestu, morate prilagoditi i svoju garderobu. Više ne prolaze romantične haljinice i kombinezoni, vreme je za pravu večernju haljinu. Model sa dubokim šlicem, na jedno rame, privlači poglede, a i dalje je elegantan. Pritom, u njemu možete da se krećete bez problema!

Visoke štikle i adekvatna pismo tašna se podrazumevaju. Sa obzirom na to da je rame ogoljeno, opredelite se za upadljive minđuše i narukvicu od istog materijala i u istom stilu. Efekat ćebiti izvanredan!

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marthina Store (@marthina_store)

vidistudio/gettyimagesplus