Džoan Smols i Majli Sajrus zvezde provokativnog modnog editorijala

by | avgust 22, 2015

Raskalašna žurka, alkohol koji se toči u litrima, šljokice po nogama, kosi, mokra tela, haljine koje više otkrivaju nego što pokrivaju, poluzamračen bazen, mračne sobe… ovo je bila tema, odnosno moodboard poslednjeg, provokativnog editorijala u režiji magazina W koji je sklon sličnim kontroverznim, editorijalima koji provociraju svojom tematikom, pozama ali i zvezdama.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Prošle godine u septembarskom broju „provokacije“ su stizale od strane Darije Verbovi, Kejt Mos, Lare Stoun koje skoro da nisu ništa nosile sem ležernih, oversize džempera od mohara i crnih, dubokih čizama.

Ove godine, Edvard Eninful, glavni fashion i style direktor magazina je odlučio da septembarska zvezda bude Đigi Hadid koja je uveličala naslovnicu, dok je za editorijal angažovao Majli Sajrus, Emili Ratajkovski, Džoan Smols i Amber Valeta, koje su fotografisane u jednoj Studio 54 atmosferi, ali ovoj koja pripada 21. veku i L.A. svetu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Iza objektiva je bio Mert Alas, jedna polovina slavnog dua Mert i Markus, koji je postovao nekoliko fotografija editorijala na svoj profil uz propartni tekst „Saturday Night Live“.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

A na fotkama: anđeo Victoria’s Secret tima, Stela Maksvel sa komadom torte ispred Majli koja je u toplesu; Džoan Smols bez trunke odeće u bazenu, Amber Valeta koja skida dečku džons otkrivajući njegove bokserice; Emili Ratajkovski na stolu raširenih nogu dok joj muškarac ljubi kolena.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pročitajte i… Majli Sajrus u Oksfordskom rečniku!

Tagovi: