Jeste li spremni da se zaljubite u mint zelenu?

by | avgust 17, 2017

Svaki outfit sa ovom najansom izgleda sofisticiranije, smirenije i nežnije. Mi smo naprosto zaljubljeni.

Među modnim trendovima posebno mesto uvek zauzimaju boje, a u središtu pažnje svake sezone pojavi se neka nova nijansa koju odjednom viđamo na svima. Tako je godinu iza na nas obeležila puderasto ružičasta (millenial pink), a trendovi za novu sezonu sve više zagovaraju crvenu kao potencijalnu kraljicu nadolazeće jeseni.

Pročitajte i …Top 5 Pinterest jednodelnih kupaćih kostima na pruge!

Međutim, i prelazna sezona ima jednog posebnog favorita koji, čini nam se, dolazi kao alternativa svima onima koji su zasićeni nijansama puderaste boje. Baš kao što nova sezona simbolizuje nove početke i svež start, tako i mint zelena donosi osveženje u naše garderobe.

Nijanse mint zelene već smo videli na kupaćim kostimima, topovima i bluzama sa karnerima i slip haljinama. Ova boja izgleda božanstveno u kontrastu sa preplanulim letnjim tenom, koji još više dolazi do izražaja u paru sa mint.

Mint će dominirati i prelaznom sezonom, i to na lepršavim kaftanima i šik prugastim košuljama, ali i bomberkama. Uparite ovu boju sa jeansom, a preko mint zelene haljine, zahladi li, jednostavno prebacite teksas jaknu.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.