Kako da izaberete farmerke visokog struka koje će vam idealno pristajati

by | 12 februara, 2020

Želele biste za sebe jedne farmerke visokog struka. Moderne su, lepo izgledaju na mnogim devojkama, ali niste sigurne da li su dobre i za vas. Opustite se i krenite u kupovinu jer postoji ključ po kome ih birate.

Prilikom kupovine obratite pažnju i na to da su skini farmerke visokog struka izašle iz mode. Ove sezone nosiće se modeli boyfriend jeans sa ravnim nogavicama ili farmerke koje se blago šire u zvono.

Kako da odaberete i nosite farmerke visokog struka

Pre nekoliko godina muškarcima se nikako nije dopadala ideja o ženama u farmerkama visokog struka. Danas je situacija potpuno drugačija, dopadaju se muškarcima, a nijedna trendseterka ne može bez njih. Međutim, takav model morate da znate da iznesete na pravi način, a mi vam donosimo nekoliko saveta koji su jako važni kako biste u njima savršeno izgledale.

Ne birajte manji broj za farmerke visokog struka

Žene često greše jer iz prevelike želje da izgledaju mršavije kupuju farmerke neki broj manje od one veličine koju zaista nose. Rezultat takve odluke je da imate neuredan izgled i potrebu da operete farmerke odmah nakon jednog nošenja. Pre kupovine obavezno precizno izmerite struk i prebacite se na američku veličinu jer u većini slučajeva je njihova oznaka na farmerkama.

Getty Images

Muške farmerke ne zamenjuju farmerke visokog struka

Ne kupujte muške farmerke. Čak i ako navučete kaiš, muške farmerke vam neće postati trendi farmerke visokog struka. Pod pritiskom koji stvaraju kaiševi, stvara se neprijatan efekat u predelu prepona, što, složićete se, ne izgleda ni malo privlačno i lepo.

Pratite svoju figuru kad kupujete farmerke visokog struka

„Peščani sat“ i „kruška“ figure kod devojaka nisu vrste figura koje bi trebalo da ponesu farmerke visokog struka. Umesto da vas izduže dodaće vam kilograme i naglasiće na vama ono što ne treba da se naglasi. Devojkama sa takvim figurama su najbolji izbor uske farmerke, kao što to nosi Kim Kardašijan, prenosi Cosmopolitan.

farmerke kim lepota

Dužina je najbitnija kada nosite farmerke visokog struka

Nikada ne kupujte prekratke farmerke visokog struka. Prekratka dužina je opasnost broj jedan. U njima ćete izgledati baš onako kako ne želite da izgledate. Bokovi će postati širi, a noge kraće. Neka dužina vaših farmerki visokog struka bude kao i kod farmerki koje inače nosite.

Foto: Guliver/Getty