Categories Moda

Kako da se obučete za celo leto sa samo šest artikala

Uobičajena letnja rutina: kupiti gomilu haljina da ne zafali. Kako da je razbijete? Naučite da kupujete mudro i sa samo nekoliko artikala budete trendi celu sezonu. Ovih šest modernih komada podmiriće vaše modne potrebe čitavog leta.

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIM

@leoninehanne

Zamislite ih onako, solo, na plaži, ogrnute halinom na kopčanje, ili kao top uz teksas suknju. Prošlogodišnje lepršave pantalone ili sladak šorts takođe su odlična varijanta. Jednodelni kupaći kostim može da posluži i kao odevni predmet uz koji ste spremne da uskočite i u vodu ako to prilika nalaže.

SANDALE ILI ESPADRILE?

Da, da. Ova moderna, a tako retro obuća može da potpadne u obe kategorije. Pogodna je i za plažu, bazen, prirodu jednako kao i za šetnju po gradu i kafu sa prijateljima. Dolazi nam u jako mnogo oblika – sa printom, u metalik izdanju ili prosto od jednobojnog platna. Na vama je samo da odaberete ravan ili model sa platformom.

TEKSAS SUKNJA

@whowhatwhere

Možete li da zamislite priliku u kojoj teksas suknja nema svoju primenu? Baš tako, nema je. Nosite je uz sve što vam padne na pamet. Nove sandale – espadrile, kupaći kostim umesto bluze ili top sa spuštenim ramenima sjajno će se slagati. A tek što ćete biti šik kada uposlite upadljive minđuše…

 

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA