Kicks and Heelz otvara novu radnju u Ava Shopping Centru – i donosi 20% popusta na dan otvaranja i tokom vikenda!

by | maj 26, 2022

Kicks and Heelz danas otvara novu radnju beogradskom u Ava Shopping Parku, u prizemlju. Ovo je Kicks and Heelz-ova 6. radnja u Beogradu, a 10. u Srbiji. Na dan otvaranja svi kupci imaju popust od 20% na nesnižene artikle kao i dodatnih 10% popusta na artikle sa popustom do 30%. Akcija će se nastaviti i tokom vikenda.

Nova radnja donosi prolećnu i letnju kolekciju cipela i tašni raznovrsnih boja i dezena.
Ava Shopping Park – koji se takođe danas otvara – zbog svoje dobre lokacije i veze sa autoputem novo je mesto susreta i kupovine svih onih kojima će novo mesto doneti lakšu mogućnost da dođu do omiljenih komada.

Koje brendove ćete pronaći u novoj Kick and Heelz radnji

Kicks and Heelz je maloprodajni multibrend lanac prodavnica koji u svojoj atraktivnoj ponudi nudi širok asortiman ženske obuće, tašni i drugih aksesoara. U novoj radnji moći će da se nađu brendovi Cloud 9, Nine West, Sam Edelman, Circus by sam Edelman i Dune London. Kvalitet, modernost i pristupačni luksuz su osobine koje ih karakterišu.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Cipele za venčanja – pronašli smo 5 najlepših modela (za mladu, a i za kumu!)

S obzirom na to da verujemo da ste sa brendovima Nine West i Cloud 9 uveliko upoznati, donosimo više detalja i o sledećoj kvalitetnoj obući (i aksesoarima) koji su vredne vaše pažnje:

Sam Eldeman je brend koji nudi izuzetno kvalitetnu dizajnersku obuću po pristupačnoj ceni. Kolekcije Sam Edelman inspirisane su modelima obuće koji su izvan vremenskih okvira i uvek u modi. Par cipela, baletanki ili sandala zadovoljavaju sve modne ukuse, bez obzira na priliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@kicks_and_heelz)

Članak se nastavlja posle reklama

Circus by Sam Edelman deo je brenda Sam Edelman koji je namenjen mlađoj generaciji.
Zadržani su estetika i kvalitet brenda dok su modeli inspirisani duhom mladih. Među modelima, osim ženskih cipela, možete pronaći i moderne ženske čizme sa platformom, sandale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@kicks_and_heelz)

Članak se nastavlja posle reklama

Dune London je engleski brend osnovan 1992. inspirisan peščanim dinama. Strast i posvećenost obući i aksesoarima ono je što je doprinelo da Dune postane prepoznatljiv brend u industriji obuće. Modeli su dizajnirani tako da pružaju udobnost i izdržljivost, dok sam dizajn nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prepoznatljiva Dune London obuća posebno se ističe po cipelama i aksesoarima – ženskim torbama i novčanicima. U Dunovoj ponudi možete naći i patikebaletankesandale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@kicks_and_heelz)

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Cipele na štiklu za svaku priliku – osvežite svoju kolekciju

 

Instagram / @kicks_and_heelz