ANA IVANOVIĆ doživotno u adidasu

by | 9 februara, 2010

Teniserka Ana Ivanović je najmlađi sportista – muški ili ženski – koji je ikada potpisao ugovor sa sportskom markom „adidas“ o doživotnoj saradnji.

 

Ana Ivanovic

 

Adidas i pobednica Roland Garros-a 2008. godine najavili su juče dugoročno produženje njihovog uspešnog partnerstva. Adidasove „tri linije“ će tako pratiti celokupnu Aninu profesionalnu tenisku karijeru, a nakon povlačenja sa teniskih terena postaće ambasador brenda.

 

– Veoma sam ponosna što ću nositi „adidas“ do kraja moje karijere. adidas mi je neizmerno pomogao tokom poslednjih nekoliko godina pružajući mi odlične proizvode i jedinstvenu podršku i van terena, uključujući tu i program razvoja igrača. Ovo dugoročno produženje ugovora mi je veoma laskalo, pa je bilo i prirodno da se lako odlučim i vežem za adidas – prokomentarisala je Ivanovićeva i dodala: Osećam iskreno oduševljenje što ću biti član adidas porodice i veoma se radujem saradnji sa adidasom na mnogim projektima u budućnosti.

 

– Duh Ane Ivanović na terenu i van njega je u skladu sa onim što ženski tenis predstavlja, i bez ikakve sumnje ona je veliki ambasador adidasa. Ana je bila deo naših kampanja ženskog sporta od prvog dana i mi smo više nego prezadovoljni nastavkom naše uspešne saradnje u budućnosti – rekao je Žokelin Robiot (Jocelyn Robiot), potpredsednik adidasa za globalni sportski marketing.

 

Inače, osim Ane, među adidas brend ambasadorima su najveća sportska imena današnjice, kao što su: Dejvid Bekam, Lajonel Mesi, Kaka i Lejla Alija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.