Milica nam je pokazala kako da budemo glam i atraktivne i na debelom minusu!

by | 12 januara, 2017

Proslavljena košarkašica Milica Dabović novo je zaštitno lice Irena G brenda. Nedavno je Milica pozirala u luksuznim bundama iz nove kolekcije Irene Grahovac. U ulozi foto-modela, pred objektivom Andreje Damnjanovića, snašla se podjednako dobro kao i na košarkaškom terenu.

Foto: Promo

Foto: Promo

Do saradnje sa Milicom došlo je sasvim slučajno. Gostovale smo zajedno u jednoj televizijskoj emisiji. Nešto je kliknulo između nas momentalno. Veoma jednostavno i brzo smo se dogovorile da ćemo ući u ovaj projekat. Milica Dabović je prava osoba za Irena G brend: energična, uporna, harizmatična – objašnjava Irena Grahovac, naša najpoznatija dizajnerka modela izrađenih od kože i krzna.

Jedan deo fotografija nastao je na ulicama Beograda, pa je Milica Dabović napravila pravu pometnju među prolaznicima. Kaže da je uživala u svakom trenutku fotografisanja i dodaje:

Foto: Promo

Foto: Promo

Mislim da smo uradili odličnu stvar. Jako sam zadovoljna fotografijama. Inače, pratim Irenin rad godinama. Ona je stvarno posebna, neverovatno kreativna osoba. Izuzetno sam srećna što me pozvala da budem njeno zaštitno lice – ispričala je Milica.

U kolekciji Irene Grahovac za aktuelnu sezonu su glamurozne bunde inspirisane modom 70-ih godina, ali prilagođene duhu novog vremena. To jeste dominantni svetski trend, ali Irena Grahovac mu je dala svoj prepoznatljivi autorski pečat. Jako su atraktivne bunde napravljene u više boja, od različitih materijala koje ostavljaju efekat luksuznog pačvorka. Ukrajane su od vešto i pažljivo izabranih materijala različitih kolorita i tekstura. Od boja su zastupljene crna, paleta zemljanih tonova, elektrik plava.

3 reagovanja na “Milica nam je pokazala kako da budemo glam i atraktivne i na debelom minusu!”

  1. Dragana kaže:

    Milica izgleda tako lepo i atraktivno u bundama Irene Grahovac.

  2. Vesna V kaže:

    Savrseno!Odlicno uredjene fotografije!Milica blista!I pravi je izbor za modele Irene Grahovac.

  3. Milja kaže:

    Bas su lepe fotografije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.