Nova Parfois kolekcija donosi nam prelepe prolećne aksesoare

Parfois kolekcija za sezonu proleće-leto 2017., koju možete pronaći u Parfois radnjama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu i u Sportina radnjama širom Srbije se temelji na pretpostavci da sve može nastati iz ničega i da uvek postoje ogromne mogućnosti. Ovoj kolekciji inspiracija je priroda, s minimalističkim i romantičnim stilovima koji nastaju jedan uz drugoga.

Foto: Parfois

Foto: Parfois

U suprotnosti s konceptom „doma“ bivših kolekcija, Parfois sada poziva da izađemo izvan našeg područja udobnosti i suočimo se s promenama koje su uvek iza ugla.

Nova Parfois kampanja predstavljena je s italijanskim modelom, Chiara Celsie, koja je uhvaćena kroz objektiv argentinskog fotografa Rodrigo Carmuega, a prikazana je uz prazni bazen koji predstavlja „nigde“, uz plažu na severu Portugala. Podlogu ove kampanje osigurala je paradoksalna okolina, koja možda postoji samo u našoj mašti, vodi nas u svet snova, u prostor koji sadrži simboliku realnosti.

Foto: Parfois

Foto: Parfois

Pročitajte i…H&M Studio kolekcija za predstojeću sezonu je čist Pariz!

Kliknite na sledeću stranu…

Zato 1.005 m3 Espinho lokalnog bazena, izgrađenog 1942. godine, daje život kampanji modne marke, jer je osigurao odličnu podlogu za nove kolekcije. Kolekcija uzima nadahnuće pre svega iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina, s naglaskom na snažne boje, neon, te jeans i vichy tkanine, koje se temelje na prirodnim motivima divljih, botaničkih uticaja kao što su tigrovi, cveće i ptice.

Blokovi boja, zemljani tonovi i živahne boje, predstavljaju paletu koja nas vodi natrag u tople letnje dane. Ova kolekcija se ističe zbog svoje raznolike upotrebe materijala i teksasa, metalnih detalja, vezova inspirisanih životinjama, čipkama i strojevima, te za razliku od letnjih koristi prirodne materijale kao što su slama i rafija. Uz to, Parfois je za novu sezonu doveo posebnu kolekciju srebrnog nakita.

Foto: Parfois

Foto: Parfois

Parfois predstavlja kolekciju stvorenu s pustolovnim, slobodnim ženskim mislima, za žene koje žive svaki trenutak, uživaju svaki trenutak, a promene doživljavaju kao stare prijatelje, uvek su spremne na neočekivano. Stvarna deklaracija nezavisnosti, koja je zavisna o svakome od nas.

Zato što se čarolija može dogoditi bilo gde, s bilo kime, bilo kada i zato što nevažno može postati izvanredno.

Foto: Parfois

Foto: Parfois

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.