Antitrend kape i šeširi zbog kojih izgledate jeftino i neozbiljno

by | april 13, 2023
Antitrend kape i šeširi

Otkrivamo vam šta će vam ove sezone pokvariti izgled, bez obzira koliko je u modi. Ovo su antitrend kape i šeširi 2023. godine.

U proleće i leto šeširi igraju različite funkcije: po hladnom vremenu štite od vetra, u vrelom letu nas čuvaju od opekotina od sunca i, naravno, postaju stilski dodatak ili neobičan akcenat na ženama.

Pre nego što krenete u kupovinu najmodnijih šešira i kapa, dobro proučite ovu listu sa onima koji su daleko izvan mode.

Članak se nastavlja posle reklama

Pletene beretke

Neki modni detalji nam pomažu da se osećamo kao prava Parižanka. Jedan od njih su beretke, a lokalne dame ih toliko često nose da su postale simbol grada ljubavi.

Danas možete pronaći različite modele beretki: kožne ili vunene, ali zaboravite na jedan model u 2023. godini. To su pletene beretke koje nakon nekoliko nošenja gube svoj oblik i izgledaju staromodno.

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend kape i šeširi: Traka za kosu

U kolekciji svakog ko uživa u modi nalazi se makar jedna traka za kosu. Međutim, ove godine one su izašle iz mode i niko ne govori o njenom povratku. Predlažemo vam da se rešite traka za kosu i pronađete njenu sofisticiranu i luksuznu alternativu: klasičnu široku monohromatsku maramu, koja se može elegantno obmotati oko glave i vrata.

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend kape i šeširi: Ravni kačketi

Ostavimo ravne kačkete pravim reperima i onima koji biraju da se obuku u uličnom stilu. Ove sezone preporučujemo da nosite zaobljenje bejzboj kačkete. Možete odabrati pribor u osnovnim pastelnim bojama ili jarkim – šta god je više u vašoj zoni komfora.

Članak se nastavlja posle reklama

Marama sa velikim printom

Ruskinje nastavljaju da ukrašavaju glavu maramama, koja prikazuju veliko cveće, ptice ili čak slike. Sve to treba ostaviti u prošlosti – vreme je da pratite pravi stil i izgledate skupo. Umesto takvih dezena, odaberite monohromatsku maramu ili manji print.

Članak se nastavlja posle reklama

Šeširi širokog oboda bez čvrstih ivica

Šeširi širokog oboda bez čvrstih ivica nisu već nekoliko godina u modi i izgledaju vrlo jefitno, Ali šeširi nisu nestali u 2023. godini – potražite čvršći pleteni model i stilizujte ga uz torbicu istog materijala.

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Miljana Momirovićanyaberkut/GettyImagesPlus, Tatsiana Volkava/GettyImagesPlus, Ihor Khomych/GettyImagesPlus