Antitrend pantalone: Obavezno ih izbacite iz ormara ove jeseni

by | avgust 27, 2023
Antitrend pantalone za jesen

Novi modni trendovi prate i promenu godišnjeg doba, pa je važno da izbacite zastarele modele iz ormara. Ove antitrend pantalone za jesen ne bi trebalo da nosite.

Antitrend pantalone za jesen: Ove modele zaboravite

Pre nego što krenete u obnovu garderobe i kupovinu, pažljivo pregledajte šta imate u svom ormaru. Sigurno ćete pronaći stvari koje dugo niste nosili, a i modele garderobe kojih je neophodno da se rešite.

Pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe

Banana pantalone

Banana pantalone su bile veoma popularne, ali ove jeseni one izlaze iz mode. Sada su u modi  pantalone koje su sa dužim nogavicama. Najbolje bi bilo da ih zamenite kargo pantalonama u klasičnoj crnoj, peščanoj ili kaki boji.

Antitrend pantalone za jesen: Kilote

Kilote su odavno izašle iz mode, ali se još uvek nađu u ormarima devojaka. Široke skraćene pantalone vizuelno kvare figuru, a pritom nisu ni moderne ni elegantne. Njih bi trebalo da zamenite modelom palazzo pantalona.

Skinny pantalone

Uske pantalone pripadaju prošlosti. Iako su se mnogi trendovi iz 2000-ih vratili, ovaj model pantalona to svakako nije. Da bi vam ove pantalone stajale, morate imati savršeno vitke noge. Zvonarice su dobra zamena za njih jer su sada u trendu pantalone koje su raširene.

Antitrend pantalone za jesen: Na vezivanje

Pantalone sa pertlama bile su pravi hit. Bilo je nemoguće zamisliti garderobu bez njih. Međutim, ovaj trend je davno zaboravljen. Umesto toga, zamenite ih sa pantalonama koje se kopčaju ili imaju zanimljive kaiševe.

Pantalone sa vezivanjem mašni

Pantalone sa naglaskom na struku uglavnom čine struk vitkim i užim. Kaiševi se vezuju mašnom u struku su odavno zastareli. Umesto toga, odaberite pantalone sa kaišem.

Dakle, ako posedujete neke od ovih pantalona, vreme je da razmislite o njihovom izbacivanju i drugačijim modelima. Ove jeseni, stižu nam novi trendovi u kome ćete sigurno pronaći modele koji su savršeni za vas i vašu građu.

 

ta-nya/GettyImagesPlus, Aleksander Kaczmarek/GettyImagesPlus