Espadrile koje će se brzo rasprodati ovog leta

by | april 18, 2024
espadrile za leto 2024

Boho šik se ove letnje sezone vraća na velika vrata, a sa sobom donosi i povratak ove udobne obuće. Ove espadrile će se brzo rasprodati!

Istina – vreme nas je ovih dana vratilo u zimu. Ali to ne znači da manje priželjkujemo leto. Naprotiv! Uveliko zagledamo sandale i haljine koje će obeležiti narednu sezonu.

A kada je u pitanju naredna letnja sezona, upadljiv je povratak našeg omiljenog stila: boho šik! Sa njime, vraćaju se i japanke, kožne papuče, ali i espadrile svih boja, oblika i modela. Epsadrile sa paltformom, tvrde stilisti, brzo će se rasprodati ovoga leta.

Između činjenice da se lako uklapaju u praktično sve situacije u kojima želimo da ih nosimo i da su veoma udobne, espadrile nam narednih meseci postaju neophodne. Već počinjemo da biramo svoje favorite sezone – a evo nekih od njih.

Espadrile za leto 2024 – obuća koja vraća boho šik

A koje ćemo to modele espadrila nositi ovoga leta? Evo nekoliko predloga iz redakcije lepotaizdravlje.rs

Visoke espadrile

Široke lanene pantalone, maksi boho haljine, pamučne mini suknje – birajte samo uz šta ćete ih nositi, toliko su svestrane.

Visoke espadrile sa otvorenim prstima

Ni crvene, ni bele, ni plave – nijedna klasična letnja boja ove godine nije izbor br. 1 . Ovoga puta to su denim espadrile.

Ravne espadrile sa klaišićima

Kombinacija kožnih kaišića i jutanog đona je apsolutni hit ako negujete boho šik, a izgleda odlično i uz teksas.

Klasične espadrile

One su možda i najvoljeniji model među ženama zbog svoje udobnosti i praktičnosti. Stilisti su ove godine rešili da im daju dodir balletcora.

Slingback espadrile

Dizajneri su ovi godine sebi zadali temu: retro, na novi način. Tako su slingback modeli zavladali i među espadrilama. Mi smo oduševljene, a vi?

 

Diego Antonio Maravilla Ruano/istock/gettyimagesplus