Farmerke za jesen 2023: 7 modela koji će obeležiti sezonu

by | septembar 7, 2023
Farmerke za jesen 2023. koje nose devojke modeli

Farmerke su jedan od najsvestranijih komada garderobe koje možete lako prilagoditi za svaki autfit. Ovo su modeli farmerki za jesen 2023. koji će obeležiti sezonu.

Modeli farmerki za jesen 2023: Dizajni za svakoga

Farmerke su savršeni komad pantalone koji lako upotpunjuje osnovni, poslovni, ali i večernji kodeks oblačenja. Zbog toga skoro sve devojke u svom ormaru imaju bar jedne farmerke, a često i više modela zahvaljujući menjanju u modnim trendovima.

Dezeni koji će obeležiti jesen 2023: Izgledaju i moderno i skupo

Članak se nastavlja posle reklama

Vrećaste farmerke (Baggy)

Najmoderniji model ove sezone su vrećasti modeli. Već godinama teksas krojevi naginju ka slobodnijem i opuštenijem kroju, pa su tako u trendu harmonika nogavice, kao i ravne široke farmerke. Njih lako možete kombinovati sa bodicon majicama, topovima, dolčevitama ili jaknama. Ovo su sjajne kombinacije za urbani stil i svakodnevne izlaske.

Kargo farmerke

Kargo farmerke su već neko vreme u trendu, a to će se nastaviti i ove sezone. Pored klasičnih plavih nijansi, možete odabrati i roze, crvene, braon ili kamuflažne pantalone.

Članak se nastavlja posle reklama

Farmerke za jesen 2023: Niski struk

Ovaj model farmerki je ponovo u modi, a ovaj trendi kroj se mogao naći u revijama velikih brendova kao što su Versace, Philipp Plein, Bottega Veneta i Diesel. Njih možete stilizovati sa kratkim topom, skraćenim džemperom, košuljom ili ovesized majicu uvučenom u pojas.

Članak se nastavlja posle reklama

Farmerke sa visokim strukom

Da, u trendu su oba modela. Ove godine ovaj tip farmerki ponovo dobija na popularnosti. Model koji pokriva pupak savršeno prati vašu figuru naglašavajući njene prednosti: bokove, noge i struk. Njih mođete nositi uz uvučenu košulju, bluzu ili cipele sa štiklama.

Članak se nastavlja posle reklama

Farmerke sa printom

Tradicionalne farmerke su uvek u modi, ali ako želite da se zaista izdvojite iz gomile, onda su smeli printovi pravi izbor. Ove godine je posebna pažnja posvećena farmerkama sa apstraktnim dizajnom poput pruga ili imitacije prskanja boje. U ovom slučaju, poželjni su jednobojni gornji delovi, klasične cipele poput mokasina ili baletanki.

Članak se nastavlja posle reklama

Farmerke sa zakrpama (Patchwork)

Ovaj zanimljivi model podrazumeva farmerke sašivene od ostataka tkanina različitih boja i tekstura. Njegov početak se veže za 2021. kada su zakrpe prešle na teksas, a ove godine je ovaj model predstavljen u kolekcijama brendova poput Tom Ford, Chloe, Dolce & Gabbana, Ambush, Stella McCartnei, Acne, Nanushka. Farmerke sa zakrpama održavaju modne trendove već oličavaju proncipe održive proizvodnje.

Članak se nastavlja posle reklama

Farmerice za jesen 2023: Farmerke sa prorezima

Farmerke sa bočnim prorezima postaju primetan trend. Ovakvi detalji daju polet čak i jednostavnim farmerkama i ističu se na svoj način. Možete ih kombinovati sa trendi patikama i kožnim jaknama da biste dobili moderan jesenji autfit.

Dakle, ako ste ljubitelji farmerki, naročito u poslovnom stilu, onda su ovo radosne vesti za vas. Možete da se poigravate sa stilovima, a da uvek bude u trendu. Uživajte u farmerkama ove jeseni.

Članak se nastavlja posle reklama
Ales_Utovko/GettyImagesPlus, Nataliia Sinchuk/GettyImagesPlus