Kako ćemo nositi bele farmerice ovoga proleća i leta?

by | april 1, 2024
bele farmerice

Bele farmerice osvojile su modne influenserke i u rekordnom roku zavladale street style scenom. Kako nositi najtraženiji denim trend ovog proleća i leta?

 

U svetu mode, postoje određeni odevni predmeti koji se pojavljuju svake sezone. Ili, čak i ako preskoče po koju sezonu, oni vaskrsnu još jači i popularniji. Ovog proleća i leta apsolutni pobednik među bezvremenskim povratnicima na scenu jesu – bele farmerice!

Njihova sposobnost da privlače pažnju i njihov svež, ležeran šik (naročito ako govorimo o širokim modelima) čine bele farmerke savršenom opcijom za proleće i leto. Belo je jedna od onih boja koje automatski doživljavamo kao otmene, elegantne i lagane istovremeno.

Bele farmerke su denim trend, ali i odlična osnova za eksperimentisanje sa živim bojama i upadljivim printovima, a to je odlično kada ide razigrano modno leto. A opet, ako ste minimalista, te iste bele pantalone možete da nosite uz klasičnu prugastu košulju i mokasine boje peska.

Kakve bele farmerice su najmodernije ove sezone?

Kada su u pitanju modeli belih farmerki, postoji niz opcija koje odgovaraju različitim ukusima – bar ove sezone. Od tradicionalnih ravnih farmerki koje nude bezvremenski i laskavi rezultat, do farmerki širokih nogavica koje dodaju dašak retro glamura i stila sedamdesetih. Na vama je da procenite, pre svega, kako ovi modeli izgledaju na vama, kako ističu figuru. Stil ćete lako uklopiti, a mi ćemo vam otkriti kako.

Kako nositi bele farmerice ovoga proleća i leta?

Ovo su naši omiljeni autfiti sa džinsom bele boje.

Bela košulja i široke farmerke

Monohromatski beli izgled je primer onoga što smatramo šikom bez napora. Samo ih obučete i spremne ste za (skoro) svaku priliku.

U francuskom stilu

Breton pruge, elegantna tašnica i sling sandale – potpuno pariski!

Ležerno: japanke i bele farmerice

Jednostavna crna triko majica, sa belim pantalonama i japankama, odličan je i seksipilan izbor.

Beli džins i neutralne boje

Deluje kao da belo i neutralne boje nisu idealna kombinacija, ali… Ovaj autfit govori nešto sasvim drugačije.

Solovyova/istock/gettyimagesplus