10 modernih ideja kako da stilizujete staru teksas suknju

by | maj 4, 2024
moderne ideje za stilizovanje stare teksas suknje

Denim je trend proleća, ali – da li to znači da morate u šoping? Ne! Ovo su moderne ideje za stilizovanje stare teksas suknje

Poslednjih godina, teksas suknja se vratila u prolećnu i letnju modu uz veliki prasak. Ovaj bezvremenski komad, koji nosimo bez obzira da li predstavlja glavni sezonski trend ili ne, ove godine postao je omiljeni komad influenserki. Nosi se u stotinama varijacija i u svim prilikama, bez izuzetka.

U prošlosti smo možda mislili da je teksas suknja prikladna samo za casual izgled i kombinovali smo je uglavnom sa ravnim cipelama i patikama, ali sada se ova percepcija smatra nepotrebno ograničavajućom. Ujutro je nosimo sa parom baletanku, popodne uz drvene platforme, a uveče uz letnje čizme u jarkim bojama. Teksas suknja ovoga leta postaje idealno platno za kreiranje izgleda koji odgovaraju našoj ličnosti i koji će definitivno privući pažnju.

Moderne ideje za stilizovanje stare teksas suknje

Sa belom košuljom

Nabrana bela košulja ili cut out top ističu mini teksas suknju, a uz par crnih sandala izgled automatski postaje večernji. Za one koje vole duge suknje, najbolja je kombinacija sa košuljom sa puf rukavima, kao i jarkim dodacima, poput crvene torbe. I pošto je život prekratak da bi bio stilski dosadan, kombinujemo klasične bele majice sa teksas prugastim suknjama i šiljastim potepticama.

Uz fluorescentne boje

Mnogo puta nam se čini suviše smelim da nosimo fluorescentne boje. Ali, one su tako dopaminskog efekta da im vredi dati šansu. Par sandala ili štikli u fluo zelenoj boji menjaju parametre našeg izgleda uz teksas suknju, a ako izaberemo total denim look, naš outfit „podiže“ i fluo torba. Mini suknja se savršeno kombinuje, videli smo na raznim modnim pistama, sa polo majicom. Ako je ova majica u fluo boji, onda biramo da se poigramo pastelnim aksesoarima.

Total denim autfit

Tamni, uklopljeni teksas, posebno ako ima zlatne detalje poput metalik dugmadi, izgleda odlično. Posebno uz par belih mokasina, male upadljive torbice ili cipele fukcija boje. Isprani, skoro beli teksas, sa „vodenim“ ili drugim dezenima, daje ležeran karakter našem autfitu, slobodno mu dodajte metalik tašnu.