7 aksesoara uz koje i stara odeća izgleda moderno i novo

by | maj 19, 2024
modni dodaci za leto 2024.

Postoje aksesoari koji su u stanju da učine da stara odeća izgleda novo. Modni dodaci za leto 2024. našli su se na našem spisku

Poznato je da modni dodaci imaju magično dejstvo. Jedan moderan kožni kaiš usklađen sa tašnom i vaša haljina od prošle godine izgleda sasvim drugačije. Skupa kožna torba je u stanju da učini svaki izgoled luksuznim. Dobro odabrana ešarpa formalni autfit pretvara u ženstven. Malo koji modni komad ima takvu moć transformacije od starog ka novom. Upravo zato, mi u L&Z, obožavamo modne dodatke.

Imajući na umu da postoje modni dodaci koji čine da stara odeća izgleda novo, rešilo smo da sastavimo modni vodič kroz aksesoare za leto 2024.  Dakle, koji su to modni dodaci koje su stilisti neštedimice koristili na svojim revijama za SS 24?

Članak se nastavlja posle reklama

Modni dodaci za leto 2024. čine da vaša stara odeća izgleda novo

Od bejzbol kape do maksi klač tašne, od svilenog šala do upečatljivih minđuša, ovde su sabrani svi aksesoari na koje treba da obratite pažnju ove letnje sezone.

Svileni šal

Labavo vezan oko vrata, upleten u kosu ili na dršku vaše omiljene torbe: svileni šal sa printom ima starinski šarm i neosporan je prolećno-letnji must have.

Članak se nastavlja posle reklama

Bejzbol kapa

Bejzbol kapa je tu za proleće 2024. da zaštiti naše lice od sunca, doda auru misterije i hladan i moderan dodir svakom izgledu.

Članak se nastavlja posle reklama

XL klač tašna

Šta je bolje od lepe, prostrane klač tašnice koje može da primi sve što vam treba, pa i više?

Članak se nastavlja posle reklama

Tanak kaiš

U crnoj ili žutosmeđoj koži je najklasičniji izbor, ali i u nijansama poput crvene, plave ili boje slonovače, može dodati pravu dozu novine vašem izgledu. Ukratko, u pantalonama, suknjama i haljinama tanak kaiš ne može i ne sme da izostane, ako želite da postignete ultrasofisticirani outfit.

Članak se nastavlja posle reklama

Velike sunčane naočare

Za proleće 2024. najlepše naočare za sunce su smele i blistave. Zaljubili smo se na prvi pogled u ovaj predimenzionirani Chanel model, koji će izgledati odlično uz sve.

Mašne za kosu

Moderan je i bezvremenski, a može da podigne čak i najjednostavniju frizuru, kao što je pletenica ili halfup frizura, bez potrebe za posebnim veštinama ili mnogo vremena pred ogledalom.

Članak se nastavlja posle reklama

Velike minđuše

Farmerke, bela majica, sako i par baletanki. Da li nešto nedostaje da što bolje upotpunimo naš letnji autfit? Par minđuša koje do kraja prate aktuelne trendove u nakitu: stoga moraju biti maksi i super impresivne. Bez njih vaši modni dodaci za leto 2024. nisu potpuni.

Članak se nastavlja posle reklama
JNemchinova/istock/gettyimagesplus