Najlepše torbe za plažu za leto 2024: 13 šik modela koji mogu da se nose i u grad

by | jul 8, 2024
njalepše torbe za plažu za leto 2024

Predstavljamo 13 šik modela tašni koje možete nositi na odmor, ali i u kancelariju. Ovo su najlepše torbe za plažu za leto 2024.

Putovanje na plažu ne uključuje mnogo odeće – tako da se naglasak automatski stavlja na torbu za plažu. Ova tašna je neophodan, šik dodatak, a ako napravite idealan izbor, biće i  prostran, moderan, funkcionalan i ne previše skup komad. Zašto ne skup? Pa, more, pesak… to je jedna briga manje.

Od crnih mrežastih torbi do karamelnih, ručno tkanih torbi od slame do ultrajednostavnih, usavršenih francuskih platna za kupovinu, ovo su najbolje torbe za plažu ove sezone.

Članak se nastavlja posle reklama

Najlepše torbe za plažu za leto 2024.

Ovo nam leto jeste vratilo rafiju i slamu, ali izbor trendi tašne za plažu je daleko širi.

Pletene torbe za plažu

Glavna odluka jeste: čvrsta ili meka torba od rafije? Ako birate tašnu koja može i na plažu i u grad, birajte klasičan trapezasti model sa kožnim ručkama. U suprotnom, opustite se i birajte najrazigranije moguće tašne u mermaidcore stilu.


Gumene torbe za plažu

One vraćaju 90-te na scenu u najboljem mogućem smislu! Materijal je super lak za čišćenje, što će vam 100% biti korisno kada je u pitanju pesak. Oh, i ako vam treba negde da stavite telefon i novčanik – sigurni ste, ove tašne su vodootporne.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Mrežaste  torbe za plažu za leto 2024.

Ako ste jedna od onih žena koje je oduševio povratak mrežastih baletanki, evo još jednog mikrotrenda za vaš užitak. Lagan dizajn, džep za telefon i prostrana unutrašnjost čine ovakve tašne idealnim za plažu. Ili za kafić u povratku sa plaže.

Članak se nastavlja posle reklama

Cegeri za plažu

Da li ste primetili da se svuda oko vas pojavljuju shopping torbe. Cegeri su se vratili i to ne na pijace, nego na modne piste.


Članak se nastavlja posle reklama

Najlepše lanene torbe za plažu

One su raznovrsne, svakodnevne tašne koje ne morate nositi samo na plažu. Posle odmora, možete ih nositi čak i u kancalariju. Ipak, najviše ih volimo na odmoru: dosta prostora za grickalice na plaži, bezbedno zatvaranje rajsferšlusom, više džepova za dodatnu kremu za sunčanje i obloženu postavu koja olakšava istresanje.


Liudmila Chernetska/gettyimagesplus