Već znamo kojih 6 modela čizama će vladati ove zime!

by | septembar 19, 2023
najmodernije čizme za zimu 2023/2024, kaubojke

Mislite da je rano da mislite o čizmama i snegu? Zimska kolekcija već se izlaže po radnjama, a mi  možemo da vam došapnemo koji će to modeli biti najjmodernije čizme za zimu 2023/2024

Iz sandala u mokasine iz oksfordice, a iz njih u – čizme! I to pre nego što očekujemo. A da nas sneg ne bi dočekao nespremne vreme je za kupovinu najznačajnije obuće. Jer, čizme ne samo da moraju da izgledaju lepo, one moraju da nam pruže topolotu i udobnost.

Koje su to najmodernije čizme za zimu 2023/2024?

Od kaubojki koje su u modu ušle ovog proleća i ostale tu, do disko čizama, ove modne sezone jedno je očigledno: statement čizme su hit. Evo koji modeli će biti u trendu u sezoni 2023/2024.

Članak se nastavlja posle reklama

Čizme iznad kolena

Najrasprostranjeniji trend čizama na modnim pistama u sezoni zima 2023/2024. su čizme iznad kolena koje su se našle na revijama velikih imena poput Vivienne Westwood i Philippa Pleina. Međutim, njih nije preporučljivo nositi samo uz šorc i mini haljine. Slobodno ih nosite preko pantalona ili helanki.

Kaubojke su najmodernije čizme za zimu 2023/2024.

Kaubojske čizme nikada i ne izlaze iz mode, a to će biti slučaj i sa ovom godinom. Ove sezone su se našle u kolekcijama Molly Godard i Ralph Lauren-a, a logičan su nastavak trenda koji je harao letos – kaubojka sa plaže. Kaubojski stil već je ove jeseni pronela Jennifer Lopez.

Članak se nastavlja posle reklama

Čizme sa printom pitona

Koliko često ste videli da print i čizme idu zajedno? Međutim, lažni zmijski print na čizmama izgleda sjajno. Ukoliko se odlučite za neutralno crno-bele kombinacije, one će se savršeno slagati sa sivom bojom.

Članak se nastavlja posle reklama

Čizme sa debelim đonom

Louis Vuitton, Fendi, Sacai su samo nekolicina dizajnera koji su postavili ovaj model čizama u centar sezone 2023/2024.  Debeli đonovi će biti glavni hit ove sezone, ali posebnu pažnju obratite na čizme sa drvenim đonovima. Ovaj model će sigurno biti među popularnijim.

Članak se nastavlja posle reklama

Disko čizme za zimu 2023/2023

Metalik sjajne nijanse su in ove sezone. Od tečnog sjaja do blistavog kristala, ovaj tip čizama će se lako uklopiti u koju god kombinaciju da zamislite. U svakom slučaju, u ovim čizmama nećete proći neprimetno.

Članak se nastavlja posle reklama

Najmodernije čizme za zimu 2023/2024 su u pastelnim nijansama

Pastelne boje možda ne zvuče kao nešto revolucionarno, ali su ove nijanse zaista osvežavajuće. Osim toga, veoma lako ćete ukombinovati ove boje sa raznim modnim kombinacijama.

Članak se nastavlja posle reklama
Jeremy Moeler/GettyImagesPlus