Najmoderniji autfiti za Novu godinu 2023: Ovi komadi će od vas napraviti zvedu proslave!

by | 4 decembra, 2022
najmoderniji autfiti za novu godinu 2023

Napravili smo vodič koji sadrži ideje za najelegantniji i najmoderniji autfiti za Novu godinu 2023!

Nova godina je uvek praznik ljubavi, snova i inspiracije. Dozvolite sebi da uživate u ovom trenutku: okupite porodicu i prijatelje oko stola, poželite želju, snimajte polaroidom, puno plešite i doterajte se. U novogodišnjoj noći, trebalo bi da odbacimo stereotipe i izaberemo autfit koji ni sami nismo očekivali od sebe.

 

Najmoderniji autfiti za Novu godinu 2023: Postanite zvezda proslave!

Korzeti

Moda, bar kada su večernje prilike u pitanju, ponovo se udaljava od slobodnog kroja i naglašava siluetu, pa su u modu ponovo dospeli – korseti! Oni su bili popularni još 60-ih godina prošlog veka, ali su tada bili pravi oklop koji je služio da se figura preoblikuje. Danas, korzeti nisu tu da pritisnu grudi ili da stanje struk – oni su tu da vašem autfitu daju potpuni stilski preokret.  Izaberite one modele koji podsećaju na vintage: sa perlama, mašnama, čipkom..

 

Perje

Perje je svuda: na bluzama, jaknama, suknjama, pa čak i farmerkama. Posle pandemije korona virusa, čvrsto su ušli u naše živote, jer je tada perje postalo dašak svežeg vazduha posle višemesečnog „zatvora“. Oni uspevaju da bilo koji element garderobe pretvore u praznik i od svaku od nas učine divom. Glavno modno pravilo sa perjem jeste: ne preterujte. Uravnotežite svoj izgled tako što ćete izabrati gornji deo sa perjem i kombinovati ga sa jednobojnim pantalonama ili suknjom.

Rukavice

Dugo smo pažljivo posmatrali rukavice, sve dok nisu postale dodatak gotovo svakom elementu moderne garderobe. One mogu biti lakirane ili kožne, kratke ili duge, izvezene ili obične… Ali za Novu godinu izaberite posebne rukavice – operske rukavice, koje će vas odmah poslati u eru zlatnog Holivuda.

Izrezi

Izrezi na odeći prošle godine postali su najmoderniji. Ako ste se dugo odupirali ovom trendu, preporučujemo da mu ipak podlegnete i kreirate koncizan i seksi izgled. Potražite haljine, suknje i pantalone sa izrezima na bokovima ili struku. Upotpunite svoju svečanu odeću krupnim minđušama i ogrlicom u minimalističkom stilu.


Erstudiostock/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.