Najmoderniji načini da nosite belu majicu: 10 autfita koji izgledaju super trendi

by | april 13, 2024
najmoderniji načini da nosite belu majicu

Bez nje se ne može zamisliti ni prolećna, ni letnja kapsula garderoba jer jeftina je, a bezvremenska. Ovo su najmoderniji načini da nosite belu  majicu 2024. godine

Bela majica je najvoljeniji basic komad u svakoj ženskoj garderobi. Praktična je, udobna i ne poznaje stilske granice. Basic bela majica je jedan od retkih komada garderobe koji može dobro da se uklopi u bezbroj odevnih kombinacija i postane savršeno platno za beskonačne stilske dodatke. Moderno ju je nositi u kombinaciji sa slip-haljinom, sa farmerkama, sa midi suknjom i mnogim drugim komadima, pa je ovaj neutralni top jedan od najvažnijih i najraznovrsnijih komada odeće koje imate u svojoj garderobi.

Kako nositi belu majicu 2024. godine?

Nosite svoju belu majicu opuštenog kroja preko skinny jeansa ili kožnih pantalona ili nosite usku majicu uz klasične pantalone i blejzer. Bele majice su odlične u kombinaciji sa mini suknjom ili plisiranim maksi suknjama, naročito kada nosite i bele patike.

Za dozu ležerne hladnoće, kombinujte svoju omiljenu majicu sa tamnim farmerkama i pantalonama u retro stilu, ili upotpunite dramu za noć tako što ćete je nositi ispod čipkaste haljine i čizama do butina.

Kako odabrati belu majicu?

Tkanina je od vitalnog značaja za njenu dugovečnost – mi više volimo pamuk dobrog kvaliteta – ali uz kvalitet,  vi želite i majicu koja će ići uz sve vaše omiljene komade. Ako redovno nosite farmerke visokog struka, možete odabrati kvadratni izrez ili V dekolte sa ravnim ili uskim krojem da biste izbegli nezgodno nakupljanje tkanine oko struka. Ako planirate da svoju belu majicu nosite ispod haljina i sakoa, razmislite o uskom kroju. Postoje stotine (ako ne i hiljade) opcija koje možete izabrati.

Za žene sa malim grudima uglavnom su preporučljivi modeli koji nemaju izreze i idu usko oko vrata, naglašavajući ramena i balansirajući kukove. Za one sa većim grudima, idealne su basic majice sa V izrezom. Okrugli izrez je, sa svoje strane, najsvestraniji i lako se kombinuje.

Glatka tekstura majice se obično preproučuje za formalnije i svečanije kombinacije, dok je rebrasti pamuk idealan za street style ili sportske kombinacije.

Najmoderniji načini da nosite belu majicu: 10 predloga

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

 

AndreyGrigoriev/istock/gettyimagesplus