Zaboravite bele patike! Otkrijte model koji će se nositi ovog leta

by | maj 30, 2024
patike u boji, trend za 2024

Ovoga leta bele patike odlaze u istoriju: ono što ćemo svi nositi jesu patike u boji! I to ne bilo koji model…

Modna pravila su jasna (ili su bar bila nekad): kako dođe leto, tako je vreme za lagane bele patike. One se nose na sve: haljinice, teksas šortseve, klasične pantalone. Nema potrebe da razmišljate, sa njima ste spremne za svaku priliku.

Ali! Leta 2024. ustaljena modna pravila jednostavno padaju u vodu! Svedene bele patike odlaze u istoriju, a na njihovo mesto uskaču  patike u bojama! I to ne bilo koji model, jer robusni đonovi opet su u modi.

Koje boje patika su trend za 2024?

A koji to model spaja lagane materijale, moderan dizajn i boje? Converse All Star Cruise! Klasične Converse patike dobile su blagi zaokret u dizajnu, novu paletu boja i postale patike No 1 za ovo leto.  I što je veoma važno – udobnije su nego ikad.

Lila

Naš apsolutni favorit. Savršena u kombinaciji sa romantičnim i boho letnjim haljinama, podiže nude kombinacije i jednostavno se ističe u crnom monohromatskom autfitu.

Mint zelena

Boja it devojaka! Ako želite boju koja pokazuje da pratite trendove, da znate šta želite i da se ne plašite izazova, onda ćete ovoga leta nositi patike u zelenoj boji. Ima smisla da patike jarkih boja budu u trendu sa toplijim vremenom, nudeći dopaminski efekat. Pastelne nijanse, posebno u neusklađenim kombinacijama, apsolutni su hit leta.

Nude nijanse

Bele patike zamenjuju neutralne boje. Krem patike su klasika koja zahteva uglađen stil, odlično se uklapaju u kancelarijski dress kod, ali su vam neophodni upadljivi aksesoari.

Icy blue

Ledeno plava se vratila najpre na noktima, potom kao senka za oči, a onda je ušla i u svet mode i tu ostala. Najnežnija boja koju možemo nositi ovoga leta. Slobodno je stilizujte kao neutralnu ili je, naprotiv, istaknite kombinujući je sa istom nijansom odeće.

Crno – bele patike

Crne patike su klasik popularan tokom cele godine. Ali toplo letnje vreme koje zahteva razigrani pristup podižie kolor bloking shemu slaganja boja do statusa novog letnjeg trenda. Crno – bela kombinacija izgleda zaista moćno.

Crne patike

Iako je crno ne boja, kada dođe leto jednostavno zaboravimo na ovu opciju. A crne patike mogu da se nose cele godine i to u nebrojeno mnogo kombinacija!

Kako nositi patike u boji leta 2024?

Converse možete nosi bukvalno u svakoj prilici: od svakodnevnih i klasičnih autfita, pa do smelog street style. Ono što jeste važno jeste da iskažete lični stil i da izađete iz senke kombinacijama sa smelim akcentima.

Za kancelariju

Večera sa prijateljima

Popodne u gradu

Na zabavu

Na kraju, ali ne i najmanje važno… Znate li šta je najbolje kod Converse Cruise patika? To što, iako postoje u najmodernijim modama sezone i dalje možete da ih kupite u basic beloj, ako ste rešeni da neke navike ipak ne treba menjati.

Andrey Popov/gettyimagesplus