Suknje za jesen 2023 – i nisu samo za mršavice!

by | 6 septembra, 2023
Suknje za jesen 2023, devojka pozira u kožnoj suknji

Jesen i hladnije vreme polako pristiže, ali to ne znači da treba da izbacimo naše omiljene odevne predmete iz ormara. Suknje za jesen 2023. imaju niz fantastičnih modela, a u tekstu pogledajte kakvi su modeli u pitanju.

Suknje za jesen 2023: Ovi modeli osvajaju sezonu

Ove godine modni dizajneri su stavili fokus na ženstvenosti i odmakli se od buntovnosti i bezbrižnosti. Ovi modeli sukanja će obeležiti sezonu i svi ćemo ih nositi u elegantnim kombinacijama.

Trendi boje odeće za jesen: Ovih 7 nijansi će biti najpopularnije

Pencil suknja

Pencil suknja se smatra jednom od najseksipilnijih modela i jednom od najženstvenijih. Tajna njenog uspeha je u tome što savršeno ističe figuru, izdužujući noge i naglašavajući kukove. Ove sezone, u trendu je njihovo kombinovanja sa čarapama u crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičastoj boji.

Maksi suknje

Maksi suknje su svakako jedne od najpopularnijih u ovoj sezoni. Adeam, Coach, LaQuan Smith, Gucci su u svojim kolekcijama predstavili suknje od satena, kašmira i kože sa niskim i visokim krojem. Prevelike suknje su takođe i dalje u modi, pa ih možete kombinovati sa muškim sakoima, dugim kaputima i veliki džemperima.

Suknje za jesen 2023: Kožne suknje

Koža je još uvek jedan od najpopularnijih materijala i za ovu jesen. Ženstvene seksi suknje su popularne u mini, midi i maksi dužinama. Najbolje bi bilo da ih kombinujete sa kontrastnim materijalima poput svilenih bluza. Zlatni nakit je takođe sjajan za kombinovanje sa ovim tipom sukanja.

Suknje sa rezovima

Ove sezone su u modi rezovi ne samo sa strane, već i sa prednje i zadnje strane. Ovakve suknje su idealne za žene svih uzrasta i ne samo da su odlika ležernog stila već i vizuelno izdužuju noge.

Suknje za jesen 2023: Sa ukrasima

Suknje sa ukrasima su posebno došle do izražaja ove sezone. Izvezeno i 3D cveće na suknjama je nešto što je poželjno da ubacite u svoj ormar i dodat svom stilu šik note.

Teksas suknje

Teksas je aktuelan tokom cele godine, tako da je ona sjajan izbor i za vaš omiljeni model suknje. Ukoliko odaberete pencil model teksas suknje, svakako ćete privlačiti pažnju gde god da se pojavite.

Dakle, raznolikost modela sukanja ove jeseni je popriličan što vam olakšava da pronađete savršenu kombinaciju za svaki radni dan.

 

AlexVolot/GettyImagesPlus