Vreme je za šoping: 6 modela obuće koji će vladati na jesen 2023!

by | 14 septembra, 2023
Trendi obuća za jesen 2023

Jesen samo što nije što znači da ćemo letnju obuću vratiti u ormar i pripremiti se za hladnije dane. U tekstu pročitajte koja je to trendi obuća za jesen 2023.

Trendi obuća za jesen 2023: Ovi modeli će obeležiti sezonu

Čim oštar vazduh stigne i primetimo da lišće pada sa grane, odmah nam na pamet pada kiša i hladno vreme, pa samim tim i promena garderobe i obuće. Cipele sa zatvorenim prstima su svakako jedan od glavnih trendova, a evo kakvi modeli će biti najpopularniji ove sezone.

Kako uklopiti jesenje cipele sa jaknom: 5 savršenih kombinacija

Cipele sa T kaišem

Već nam je povratak raznih trendova iz 70-ih, 80-ih i 90-ih, pa zašto tako ne bi bilo i sa cipelama? Ipak, ovaj model je bio popularnih 1920-ih, a sto godina kasnije vraća se na tron. Ovaj tip cipela je veoma elegantan i ženstven.

Ravne cipele sa špicem

Ravne cipele nikada nisu bile popularnije, a ove jeseni će u centru pažnje biti ravne cipele sa špicastim vrhom. Ovaj tip cipela se pojavio na revijama Zimmermann i Prade za jesen/zimu 2024. One će se sjajno uklopiti sa romantičnom haljinom.

Trendi obuća za jesen 2023: Crne salonke

Ovo je jedan od najjednostavnijih tipova štikli, ali i jedan od najelegentnijih. Prada i Ferragamo su dokazali da ove sipele nisu nikada izašle iz mode, ali su veoma davno bile u ovakvom centru pažnje.

Cipele na platformu

Za sve one koji ne vole ravne cipele, tu su platforme. Iako su one obično obuća koja je leti u trendu, ovoga puta će biti mešu najpopularnijim i u tokom jeseni.

Trendi obuća za jesen 2023: Čarapa čizme

Od rastegljive kože do ekstremno spuštenih, čarapa čizme su tu da obeleže ovu jesen. Praktičnost čizama na navlačenje je nezamenjiva. Samo ih navucite i spremni ste za polazak.

Cipele sa mašnama

Trendovi ove jeseni podrazumevaju maštovitost, otud i velike mašne na skoro svim tipovima obuće. Preslatke cipele su zaista u duhu romantične jeseni koja nam dolazi.

Trendovi za jesen 2023. svakako ima modele pogodne za svakoga. Odaberite vaš omiljeni i čim prvi list padne, vi ste spremni za duge šetnje po predivnoj prirodi.

visoook/GettyImagesPlus, alexandarilich/GettyImagesPlus