Zima 2023: 4 kombinacije sa helankama inspirisane celebrity autfitima

by | 16 novembra, 2022
autfiti sa helankama

Ako ste ljubitelj helanki, ne morate očajavati što su trendovi za zimu 2023. krenuli u drugom smeru. I dalje možete da napravite kombinaciju sa helankama koja je relevantna, evo i kako

Trend udobnosti koji nam je donela pandemija korona virusa opstaje već nekoliko sezona (iako, moramo priznati, polako gubi na zamahu). Sportska odeća je zauzela jaku poziciju u svakodnevnoj garderobi, pogledajte samo influenserke poput: Kim Kardašijan, Džej Loa, Hejli Biber. Udobne i meke helanke više nisu rezervisane samo za časove joge, već su i stilska zamena za klasične farmerke.

 

Zima 2023: Kako stilizovati helanke?

 

Celebrity uzor: Hailey Bieber

Manekenka i priznata trendseterka Hejli Biber svaki put nas inspiriše svojim autfitima. Ona lako uspeva da stvori opuštene, udobne i, što je najvažnije, trendi autfite. Hejli se odlučila za crne helanke, a balans proporcija stvorila je obimnim gornjim delom. Imajte na umu: ova tehnika vizuelno produžava noge.

 

Celebirty uzor: Elsa Hosk

Top model rođen u Švedskoj i bivši Viktorijin anđeo uparuje sportske crne helanke sa grubim gležnjačama i džemperom i adekvatnom jaknom. Takva nestandardna kombinacija izgleda nebanalno i elegantno, pa predlažemo da ponovite ovaj izgled.

 

Celebrity uzor: Kim Kardashian

Sport šik je omiljeni stil američke rijaliti zvezde i poslovne žene u svakodnevnom životu. Kim je u svojoj garderobi uspela da „sprijatelji“ sportske helanke  sa visokom potpeticom. Ovaj autfit možete dopuniti pletenim džemperom ili kardiganom, eventualno bež kaputom.

 

Celebrity inspiracija: Bella Hadid

Bella Hadid je glavna modna ikona koja može da pretvori običan outfit u ono o čemu se najviše priča. Ovog puta, supermodel je odabrao snežno beli izgled: helanke i obimnu košulju. Naglasak je na struku, možete ga ponoviti nošenjem širokog pojasa.

Tagovi: