Prekopirajte stil Jelene Đoković

by | 1 oktobra, 2015

Nedavno smo je stavili na listu najbolje obučenih Srpkinja, a sada ćemo vam pokazati kako i vi možete da se obučete kao šarmantna Jelena, i to uz mahom pristupačne komade koje žete naći u domaćim buticima.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Jelena Đoković uspela je u tome da potpuno suptilno i neneametljivo postane prva dama srpskog sporta na koju smo izuzetno ponosni. Njeno ime sada je već sinonim za eleganciju i sasvim nam je jasno zašto Novak uvek „procveta“ kada se nađe pored nje.

Uz sve to, uspela je da obori s nogu čak i velike face svetske modne industrije, a svaki njen izlazak na tribine donosi pregršt stilskih inspiracija. Danas ćemo vam pokazati tri njene odlične kombinacije, te objasniti kako da ih iskopirate.

Podsetite se – Njoj se više niko ne ruga: Prekopirajte stil preobražene Pamele Anderson

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Ukoliko želite da se u odeći osećate kao Jelena kada Novak dobije meč, kliknite za nastavak teksta.

Foto: Hello mgazin

Foto: Hello mgazin

Prvo ćemo se osvrnuti na kombinaciju u kojoj svako sebe može da zamisli na jednoj svečanoj večeri, a u kojoj Jelena izgleda prezgodno. Moramo se pohvaltii da smo uz izbor koji nam nude naši omiljeni butici uspeli da složimo kombinacije koje čak i prevazilaze ovu njenu!

Kliknite za nastavak teksta

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

A sada sledi kombinacija sa kojom je Jelena bukvalno sve ostavila bez daha. Budući da je ovako spektakularnu haljinu teško naći u komercijalnim buticima, predstavićemo vam nekoliko alternativa. No, sve što je dobro skrojeno i zanimljivog printa, po našem mišljenju, ovde može da prođe.

Kliknite za nastavak teksta

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Sad ćete pomisliti „Evo preporučuju nam letnje kombinacije.. Zar ne vide oni kakvo je vreme?!“ ali ne brinite, znamo mi koje je doba i imamo rešenje. Iako je Jelena ovu kombinaciju nosila po vrućini, slični ali deblji komadi se baš sad mogu naći u buticima. Obucite prave bež cipele, dodajte mantil, kožnjak ili odgovarajući sako, zamenite letnji šešir onim vunenim i – volila – evo vam odlučne US Open kombinacije usred jeseni!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.