Tri vrste donjeg veša koje brišu mane na telu

by | 30 marta, 2016

Osim estetskog faktora i udobnosti, gaćice imaju faktor kamufliranja mana na telu. Od najobičnijih pamučnih modela pa do gotovo nevidljivih krojeva trenutni izbor na tržištu je širok, čime je potraga za idealnim otežavajuća.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

 

Ova tri modela gaćica ispunjavaju baš neke od zahteva koje imate.

Klasične bokserice, ali i takozvane hipsterice, gaćice niskog struka koje karakteriše udobnost i praktičnost pre svega, idealan su kroj koji se lako nosi ispod zahtevnih materijala. Niski kroj koji seže do ispod bokova njihova je velika prednost jer na telu ne stvaraju lažni ‘šlauf’. Prilikom kupovine važno je odabrati optimalnu veličinu, nikako premalene jer će se urezati u telo dok prevelike neće odraditi svoju osnovnu funkciju nevidljivog komada rublja. Preporuka su gaćice od mikrofibera, bez vidljivih rubova i šavova koji se inače ocrtavaju ispod odeće. Ostatak teksta pronađite na sledećim stranicama

Jedan od ženama omiljenih i najpopularnijih komada donjeg veša su tange, pre svega zbog praktične funkcije. Njihovo nošenje jedini je način da se izbegnu tragovi rublja na zadnjici ispod haljina i pantalona, kao i nepoželjan efekt udvostručene zadnjice. Međutim, premale tange ili one s tankim i elastičnim rubom mogu biti itekako vidljive ispod tankih i prozračnih materijala. Zato birajte one s laganim šavom ili bez njega.

Verovatno jedan od omiljenih krojeva donjeg rublja koji je brojnim damama omogućio nošenje najzahtjevnijih komada garderobe su steznik gaćice. Visoki kroj oblikuje kompletnu siluetu, naglašava struk i ciljano stanjuje i zaglađuje problematične zone stomaka. Prilikom odabira steznika vodite računa da ima neprimetne šavove koji se neće nazirati ispod odeće i da vam je udoban za nošenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.