EVA LONGORIJA kreirala antialergijski parfem

by | decembar 24, 2009

Eva LongoriaGlumica i zaštitno lice kozmetičke kuće „L’Oréal“, Eva Longoria Parker, odlučila je da napravi sopstveni parfem po imenu „Eva by Eva Longoria“ koji sa prodajom kreće na proleće.

– Oduvek sam bila alergična na parfeme i želela sam da stvorim jedan koji će svaka žena moći da nosi, pa sam tazato kreirala sopstveni parfem koji je lagan, svež i jedinstven. Mislim da bi ženski parfemi trebalo da budu izrazito seksi, a ovaj moj to svakako jesta – rekla je glumica.

 

– Nisam bila svesna koliko je zapravo komplikovano napraviti jedinstven parfem kojeg niko pre nije napravio, ali uživala sam u tom procesu stvaranja kojem sam se u potpunosti predala – rekla je Longoria čiji parfem, napravljen u saradnji sa kompanijom „Takasago“ koja se bavi izradom parfema, ima značajke citre, nerolija, čaja bergamota i aldehide. Srce parfema uključuje miris jasmina, đurđice, ljubičice i frezije, dok središnjim delom prevladava mošus, ambra i sandalovina.

 

Bočicu parfema, u nameri da liči na ženstvenu siluetu, dizajnirao Vilhelm Liden iz dizajnerske kompanije „Paul Meyers & Friends“, a proizveo ga je poznati proizvođač visokokvalitetnog stakla Luiđi Bormioli. Parfem će se reklamirati u svakom iole relevantnom časopisu, pa započinje njegova prodaja na svim kontinentima.

 

Bočica ovog parfema od 50 ml koštaće 45 dolara, dok će ona verzija od 100 ml koštati 58 dolara. Analitičari tržišta predviđaju kako bi Evin parfem u prvoj godini prodavanja mogao da zaradi 15 miliona dolara.

Tagovi: