Ketrin Midlton prvi put u crvenom od glave do pete!

by | oktobar 18, 2011

Vojvotkinja Ketrin Midlton vrlo pažljivo dozira svoje pojavljivanje u javnosti. Zahvaljujući svojoj sestri Pipi, koja je od kraljevskog venčanja postala mamac za paparace, novopečena članica kraljevske porodice može da živi povučenim životom sa svojim princem kako je i zamišljala, pojavljujući se samo na posebnim događajima uglavnom humanitarnog karaktera.

Naravno, za svaki od njih pomno bira haljinu koja će postati ne samo najpoželjniji artikl u ormarima trendseterica, već će odrediti čitav trend budućih modnih kretanja.
Gotovo je sigurno da će u sledećim mesecima porasti broj crvenih haljina u stilu 70-ih, modelu kakav je odabrala za dešavanje ‘100 Women in Hedge Funds’.
I ovim modnim izborom izvrsno je prilagodila svoju želju za suptilnim isticanjem ženstvenosti naglašavanjem dekoltea i uskog struka.
Blago zvonasti rukavi od šifona i crvena boja nisu tipični za ljubiteljku strogih krojeva te tamno-plave i bež boje, ali upravo su to faktori koji su probudili modnu posebnost kod trenutno najpoznatije Britanke.

"Sarai model" haljine modne marke ‘Beluah’ je dostupan na njihovoj web stranici po ceni od 565 funti.

Tagovi: