KETRIN ZITA DŽONS izgleda anoreksično?!

by | januar 21, 2010

Mrsava Ketrin Zita DzonsGlumicu Ketrin Zitu Džons (40) su iscrpeli česti nastupi u mjuziklu, pa je izgubila svoje zanosne obline po kojima je bila poznata, a zato je šok zbog novog mršavog izgleda još veći.

Supruga Majkla Daglasa (65) je u studio Dejvida Letermana ušla je u uskoj, kratkoj, crnoj haljini. Publika se šokirala jer je glumica, poznata po zanosnim oblinama, naglo smršala. Njeni obožavatelji uvek su govorili kako je ona među retkim, skladno građenim ženama. Imala je obline za kojima su uzdisali mnogi muškarci. Sada su njene noge tanke i mišićave. Grudi su joj se smanjile, a ispod haljine su joj strčale ključne kosti.

 

Ketrin izgleda, tvrde kritičari, poput Viktorije Bekam (35). Međutim, glumica tvrdi kako nije bila na rigoroznoj dijeti, nego je kilograme izgubila zbog napornih proba i nastupa u pozorištu na njujorškom Brodveju. Već pet nedelja glumi, peva i pleše u mjuziklu „Mala noćna muzika“.

 

– Takva kombinacija napornog rada zna da iscrpi glumce, a to nije dobro za zdravlje – komentisali su stručnjaci za „Daily Mail“.

Glumica je za mjuzikl „Čikago“ 2002. takođe smršala. Nakon snimanja je ponovno vratila obline pa se nagađalo da je povećala grudi, ali ona je to odbila da komentariše.

Tagovi: